Categorii
Intrebari de la cititori

Sa pun usi la camera de dressing in care ajung din dormitor?

Dormitorul matrimonial are prevazuta o camera pentru dressing. Intrarea in dressig se face din dormitor neexistand usa. Vreau sa il amenajez si nu stiu daca sa aleg dulapuri cu usi sau fara, avand in vedere ca nu am usa la acea camera. Ce ma sfatuiti?


Intrebare de la Cercilia, pe adresa redactiei: Sa pun usi la camera de dressing in care ajung din dormitor?

3 răspunsuri la “Sa pun usi la camera de dressing in care ajung din dormitor?”

Buna, Cercilia!

Ca sa protejezi cat mai mult de praf lucrurile de pe rafturile dressingului cred ca ar fi bine sa dotezi dulapurile acestuia cu usi. Din considerente practice insa, as prefera mai curand sa las rafturile deschise si sa montez o usa la intrarea in dressing. As opta aici pentru o varianta glisanta, placata complet cu oglinda.

Montati usa, dar daca ar fi posibil sa nu fie din dormitor ci din hol pentru ca sa nu fiti nevoita sa traversarti dormitorul de fiecare data cand va schimbati hainele. La mine in proiect era din dormitor si am schimbat-o din hol. Existenta usii la dresing simplifica situatia fiindca dressing-ul este ca u dulap mai mare ce protejeaza hainele de praf, soare, etc si nu aveti nevoie decat de stative si rafturi in dressing. Dressing-ul sa aiba neaparat fereastra ca sa se poata aerisi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *