Categorii
Intrebari de la cititori

Schimbare acoperis tigla judet Bacau, sfaturi

Buna ziua. Sunt din Darmanesti, judet Bacau si am o casa din lemn cu acoperis din tigla. Doresc sa schimb acoperisul tot cu tigla dar nu stiu ce tigla sa folosesc. As dori un sfat. Multumesc.


Intrebare de la Agnezia, pe adresa redactiei: Schimbare acoperis tigla judet Bacau, sfaturi.

4 răspunsuri la “Schimbare acoperis tigla judet Bacau, sfaturi”

Buna. Stimata doamna detaliile sant putine pt o indicatie cat mai aproape de adevar ar trrbui stiut in ce an a fost construita casa, ce fundatie are, de ce vreti sa schimbati acoperisu este deteriorata lemnaria sau numai tigla,s.a.m.d. ca exemplu daca fundatia este in regula nu strica sa folositi o tigla care sa fie cat mai apropiata ca greutate pe mp cu cea existenta. Cu stima Nelu 0752170901 sper sa va fie de folos exemplele mele

Buna ziua.cea mai bună țiglă este Bramac,cea de beton.Au un model,natura plus,la un preț de 2,65 lei per bucata.adica 26,50 lei pe metru pătrat,adică prețul la care se vinde tabla (țiglă metalică )net inferioara calitativ.luati Bramac și nu veți regreta.

Buna ziua ne putem auzi la un telefon pentru mai multe amanunte depinde casa ce fundatie are structura de rezistenta a casei ,structura de rezistenta a acoperisului ce grosime are materialul folosit la acoperis,tel 0751891171 ,putem executa si noi lucrarea dar trebuie vazut la fata locului.

Casa este construita in anii ’60. Fundatia casei si scheletul din lemn al acoperisului sunt bune. Acoperisul trebuie schimbat deoarece tigla care este acum este deteriorata in multe locuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *