Categorii
Intrebari de la cititori

Trebuie ignifugati dulapii pentru constructie casa lemn?

Doresc sa stiu dulapii care se folosesc la constructia unei case din lemn. Trebuie ignifugati inainte de inceperea constructiei sau se pot ignifuga si dupa ce au fost montati doar ei? Multumesc.


Intrebare de la Tatiana, pe adresa redactiei: Trebuie ignifugati dulapii pentru constructie casa lemn?

4 răspunsuri la “Trebuie ignifugati dulapii pentru constructie casa lemn?”

Construim case din lemn,tot materialul lemnos trebuie ignifugat,detalii 0766271435

este mai bine sa fie ecarisat si ignifugat inainte de montaj, pe toate laturile, pana ce lemnul s-a imbibat bine cu solutie, nu doar stropit ici-colo cum procedeaza majoritatea. 0720424045

ok. cea mai corecta ignifugare se face prin imersie. altfel ar trebui sa stropiti in fiecare an- asa am invatat la …scoala. oricum in cazul unei case din lemn trebuie sa folositi un alt fel de conductori, mult mai bine protejat. La fel o sa trebuiasca sa aveti grija daca puneti sobe pentru incalzire- deci…
habar n-aveam ca ecarisat inseamna taiat in forma de prisma. si am fost la scoala pentru lemn. ok. eu stiu ca nu e musai sa fie din profile , am vazut case din busteni rotunzi, deci nu e importanta forma barnelor.
unde mai pui ca e bun si un tratament antifungic- apa ajuta la cresterea ciupercilor, lemnul e hidrofug si deci… apoi vin insectele. si astea depind de specie.
ideal ar fi sa gasiti si sa cumparati unii gata tratati impotriva focului , ainsectelor si a ciupercilor. dar aveti variante. puteti cere parerea mai multor specialisti. cautati si intrebati si revistadinlemn. ro/ sau stejarmasiv. ro/.
spor la treaba

Da trebuie , sa fie impregnat nu numai de ignifugare ci anticarii, ect ,
si trebuie sa fie uscat materialul lemnos!!!
Construim case din lemn .
Adress email; gerendahazak@freemail.hu
Tel; 0744 207 743.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *