Categorii
Intrebari de la cititori

Unde gasesc huse de sezut si spatar pentru balansoar?

Caut si eu husa de sezut si spatar pentru balansoar cu 3 locuri. Din cauza soarelui s-a deteriorat / rupt si nu stiu unde gasesc.


Intrebare de la Mihaela, pe adresa redactiei: Unde gasesc huse de sezut si spatar pentru balansoar?

11 răspunsuri la “Unde gasesc huse de sezut si spatar pentru balansoar?”

Husa originala este cusuta pe suportul de fier asa este? Daca nu aveti cum sa introduceti o noua husa cumparati material impermeabil tare (cum sunt cele de prelata) si cu un ac si o ata va faceti de lucru in o dupamiaza.
Saltelele din comert au nevoie de un suport pe care sa stea.. iar dumneavoastra tocmai suportul vi s-a rupt.

buna ziua. si eu sunt in aceeasi situatie cu un balansoar de 3 locuri. ma puteti ajuta cu un contact unde as putea face una noua? multumesc

Caut si eu husa de sezut si spatar pentru balansoar cu 3 locuri. Din cauza soarelui s-a deteriorat / rupt si nu stiu unde gasesc dimensiumi 100/140.
Vă mulţumesc.

Buna, Edith!

Cauta pe emag. Din cate stiu, acolo au chiar si huse pentru balansoare si nu numai huse, eventual chiar saltelele complete.

Set huse pentru sezut am vazut la jysk acum ceva timp.
Eu caut husa pentru acoperisul balansoarului – un vant puternic mi-a luat balansoarul pe sus, l-a rasturnat si mi-a gaurit husa… la Dedeman am gasit cu 30cm mai mica lungimea. Nu stiti unde as putea gasi doar husa pt acoperis? Multumesc!

Buna. Aceeasi problema o am si eu. Din cauza intemperiilor sa rupt partea de sezut si copertina. Am improvizat ceva , dar nu stiu cat va tine. Unde as putea gasi? Ms.

Buna. Sunt si eu interesat de un șezut si spătar pt un balansoar cu dimensiunile 110 * 130.

buna. Sunt si eu interesat de un șezut si spătar pt un balansoar cu dimensiunile 2.35 * 120 pt copertina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *