Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa construiesc casa 276 mp pe nivel Craiova

Vreau sa construiesc o casa cu 276 mp pe nivel (parter + etaj) si subsol tehnic 35 mp in Craiova. Va rog un pret estimativ pentru materiale si manopera la rosu (inclusiv acoperis tabla faltuita cu sistemul de scurgere montat). Amprenta la sol este de 24×11,5.


Intrebare de la Paul, pe adresa redactiei: Vreau sa construiesc casa 276 mp pe nivel Craiova.

13 răspunsuri la “Vreau sa construiesc casa 276 mp pe nivel Craiova”

Buna ziua. Dupa descrierea Dvs.-tra,cu toate manoperele si materiale necesare ajunge la 120.000-130.000 euro.Deoinde de proiectele de structura si daca acoperisul este simpla sa mansarda.Daca trimiteti proiectele va pot da pret exact.Adresa este endresifiul@yahoo.com sau 0756702880 Cu stima Endre

Buna ziua ne putem auzi la un telefon sa discutam mai amanuntit despre lucrare si pret 0751891171 multumesc si astept raspuns.

BUNA ZIUA
Pt executie-costuri-renovari-proiectare , case-vile-pensiuni-apartamente-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale proprietarului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie
STIMA

Buna dimineata! Cum putem sa dam preturi cu materiale si manopera inclusa cu incepere imediata fara sa vedem un proiect???Cu pretul la manopera sunt de acord!!Dar la materiale?Ocasa cu suprafata de 276mp nu are aceeasi structura de rezistenta ca una de 130-150 mp.Deci este clar ca cantitatea de armatura si calitatea betonului si(alte materiale )sunt mai mari ,alta clasa.Toate astea se reflecta in pretul materialelor.Toate astea difera de la arhitect la arhitect.Incepem lucrarea si ne trzim ca Dl.-e Proprietar mai avem nevoie de 10t de fier.Dca am semnat contract proprietarul fluiera.Dvs.-tra scoatet din buzunar diferenta.Asta se simte la salarul meseriasului.Inloc de 3.500 lei primeste 2.700.Diferenta este 200 euro.Atunci meseriasul se urca pe primul autocar si se duce la Nemti,Francezi sasa.Noi ramanem si cautam meseriasi pe net.Nu le cunoastem,nu stim ce poate,si o formam.Cind este format,totul ok.mai incheiem un contrct fara sa vedem proiecte,si incepem de la inceput.Domnilor Constrictori,este traba Dvs.-tra la ce pret faceti manopera,dar spuneti pretul real la materiale de cal;itate pt ca fara calitate nu are viitor meseria noastra.Nu am de gind sa jignesc sau sa dau lectii,dar asta este adevarul!!Va multumesc,cu stima Endre.

Bună ziua, Fira Silviu. 0763901021, echipa din Balș, disponibilitate de discuție la fata locului, de preferat sa fie și o schiță proiect. Mulțumesc
Cu stima
FIRA SILVIU

Buna ziua, Fira Silviu , 0763901021, pt un pret ferm este nevoie de proiect, disponibilitate de ante discuție la fata locului, SUNTEM DIN Bals .

Bună ziua. Construiesc case la rosu sau la cheie. Acoperișuri fațade case Garduri ect. Cu materialele mele sau ale proprietarului Oriunde în țară nr telefon 0728779722.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *