Categorii
Intrebari de la cititori

Acte autorizatie de constructie la tara – ce e necesar?

Pentru a obtine autorizatie de constructie la tara este suficient sa depui proiect de structura sau proiectul trebuie sa contina si instalatiile?


Intrebare de la Doru, pe adresa redactiei: Acte autorizatie de constructie la tara – ce e necesar?

7 răspunsuri la “Acte autorizatie de constructie la tara – ce e necesar?”

Buna ziua.
Documentele necesare pentru obtinerea autorizatiei, le stabileste primaria locala, si nu consructorii. Adresati-va primariei de care apartine terenul pe care veti construi.
Cu stima. 0745315725

Ca esti la oras sau la tara, legea este la fel, deci si actele sunt aceleasi functie de categoria de importanta.

Cereti un certificat de urbanism la primarie si acolo primaria bifeaza de ce avize aveti nevoie. La tara daca aveti casa numai parter nu mai este necesar proiectul tehnic, doar DTAC-ul.

indiferent de localitate mai intai trebuie scos cerificatul de urbanism si dupa aceea autorizatia de construire.Ambele documentatii au un memoriu intomit de un arhitect, in care se va descrie situatia existenta si cea propusa. Pe langa memoriu tehnic mai trebuie o ridicare topgrafica, vizata de OCPI ce apartine de judetul respectiv, precum si un studiu geotehnic necsar pentru calculul si detalierea fundatiilor .Documentatia in faza DTAC va cuprinde toate plansele de arhitectura, rezistenta -plan fundatii si detalii fundatii si plansele de instalatii sanitare, termice si electrice. documentatia trebuie insusita si verificata de un verificator atestat….pentru detalii rog adresati la nr. telef. 0745324466 -persoana fizica autorizata proiectare, RTE, DIRIGINTE, consultanta

Doru,
Vezi ca singura recomandare corecta si legala este data de G. Sultana. Numai asa se procedeaza. In rest recomandari dupa ureche. Bafta !!!!

Buna ziua,
Oferim servicii complete de proiectare.

Cu stima,
RUBIK &Echipa
Tel: 0799355506

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *