Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Am divortat dar inca apar la banca in actele de credit de casa


Am cumparat o casa cu credit in rate impreuna cu sotul meu dar de curand am divortat, iar acum au inceput problemele / discutiile. Eu nu am nicio pretentie la casa, fostul sot a ramas sa locuiasca in ea si a fost de acord sa plateasca el ratele care au ramas. Eu nu am nici pretentii la ratele care s-au dat deja (au trecut 4 ani de cand am facut creditul), insa banca la care am facut imprumutul nu vrea sa ma scoata din acte pana nu facem partajul.


Partajul, cel putin eu asa consider, ar trebui sa il plateasca fostul sot (atata timp cat eu nu am pretentii la ratele care s-au platit deja pana acum) iar el va ramane cu casa. Ar mai fi varianta ca el sa gaseasca un coplatitor pe care banca sa il accepte. Ce ma sfatuiti sa fac ca sa nu mai apar la banca in actele creditului? Multumesc.

Intrebare de la Ileana, pe adresa redatiei: Am divortat dar inca apar la banca in actele de credit de casa.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Calin in aprilie 6th, 2018

parerea mea este ca fara partaj banca va va executa silit. vorbiti cu un avocat.sau platiti 50% din partaj. banca nu are de unde sa stie daca aveti sau nu pretentii de la fostul sot.

MARIA in aprilie 7th, 2018

In contractul de imprumut erati amandoi sotii trecuti?

Trebuie sa aveti un document din care s arezulte ca dv iesiti din situatia de codevalmasie ca ii revine fostului sot in intregime apartamentul si pe baza acelelui document banca va poate scoate.
de unde sunteti?
puteti face dv partajul, nu va costa mare lucru, neavand pretentii nu va puneti nici aparare va reprezentati singura

Ileana in aprilie 12th, 2018

in contractul de imprumut sunt trecuta coplatitor. Documentul de care am nevoie este partajul sau oare se poate si cu alte hartii documente? Multumesc

Calin in aprilie 13th, 2018

Probalil ca partajul, intrebati la banca.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii