Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ca sa fac o pastravarie ce folosesc la turnarea peretilor?


Buna ziua, doresc sa imi fac o pastravarie de 60 m lungime si 6 metri latime 0.3 grosime si 2 m adancime. La turnarea peretilor pot folosi plasa de buzau? Daca da ce grosime imi recomandati? Va multumesc!


Intrebare de la Pavel, pe adresa redactiei: Ca sa fac o pastravarie ce folosesc la turnarea peretilor?





Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |
loading...

Comentarii

Calin in aprilie 11th, 2018

Va sfatuiesc sa intrebati pe cineva de la o pastravarie veche. Parerea mea este ca puteti folosi plasa de buzau de grosimea maxima care exista pe piata. Dar daca aveti sursa suficienta de apa puteti sa o faceti si din argila batuta cu piatra, este mai sanatoasa decat betonul numai ca se poate pierde o parte din apa prin infiltrare in sol. Oricum, dupa turnare si uscare trebuie lasat bazinul fara pesti minim 2 saptamani sa curga apa neintrerupt. Se mai poate face pe folie, este mai ieftin. Pentru lucrarile din beton la sol va trebuie autorizatie. Pentru plata apei la apele romane s-ar putea sa va ceara sa aveti aurorizatie de ferma inregistrata veterinar (se obtine gratuit de la DSVSA judetean) sau de ferma autorizata veterinar (autorizarea costa vreo 200 lei, obtinuta tot de la DSVSA), Daca aveti un parau ce trece pe terenul propriu pe o distanta mai scurta de 1 km nu se percepe tarif pentru apa conform legii apelor. Sunt med vet specialist anima acvatice.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii