Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma pentru casa cu mansarda lemn, Teleorman

Caut firma pentru casa la rosu, constructie cu amprenta la sol 110 mp cu mansarda din lemn locuibila. Zona Teleorman, Turnu Magurele.


Intrebare de la Elena, pe adresa redactiei: Caut firma pentru casa cu mansarda lemn, Teleorman.

8 răspunsuri la “Caut firma pentru casa cu mansarda lemn, Teleorman”

Buna ziua noi aputem ajuta daca doriti. Pentru a realiza o oferta va rugam sa ne trimiteti pe e-mail proiectul (plansele):
Fundatie, parter, etaj/mansarda, invelitoare, sectiunea principala, sectiunea secundara, fatade, nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului cu nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului iar noi in cel mai scurt timp va trimitem oferta solicitata.
Cu respect si stima,
Echipa „Casatamultvisata Empire Building”
Telefoan: 0742 756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Buna ziua . Suntem specializati in casepe structura lemn . Pentru mansardare , va putem ajuta . Pentru partea de parter , este de preferat sa face-ti cu forte locale sub structa supravechere a dir de santier , in acest fel reduceti costurile de deplasare pentru o forma din alta zona . Partea de lemn , dureaza cateva zile , deci nu ar avea un impact prea mare .
Apelati la firme specializate pentru partea de lemn .
Cui stima 0722235456
office@constructii-caselemn.ro

Buna ziua,noi construim case din lemn si avem preturi accesibile ne putem auzi la un tel 0751891171.

sunt din Tr Magurele si doresc sa refac acoperisul casei aprox 200 mp , cu tigla metalica inclusiv jgheburi burlane opritori, cat si structura de lemn, ma puteti ajuta recomandand o firma din apropiere sa pot lua legatura! 0762293811

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *