Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Constructie casa Bihor, subsol 150 mp, parter 250 mp


Bunan ziua! Doresc oferta de pret pentru constructie casa la rosu in Saldabagiu de Munte, Bihor, 150 mp subsol + 250 mp plan parter. Terenul este pe panta usoara. Va multumesc!


Intrebare de la Marius, pe adresa redactiei: Constructie casa Bihor, subsol 150 mp, parter 250 mp.


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Bihor:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

C.E.B. in aprilie 16th, 2018

Buna seara! Pentru a realiza o oferta va rugam sa ne trimiteti pe e-mail proiectul (plansele):fundatie, parter, etaj/mansarda, invelitoare, sectiunea principala, sectiunea secundara, fatade, nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului cu nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului iar noi in cel mai scurt timp va trimitem oferta solicitata.
Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, etc. Suntem interesati de lucrarea dumneavoastra si s-ar preta sistematic perfect in graficul santierelor noastre din tara.
Cu respect si stima,
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoan: 0742 756576
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro

Flo in aprilie 16th, 2018

Societate Comerciala garantam termenele de executie si calitate..La cele mai bune preturi.Pretul pentru constructia la rosu sau cheie poate varia..Pt a putea face o oferta sunt necesare planurile constructiei la dcfstilconstruct@yahoo.com sau pe whatsapp la nr 0771334203..La cele mai bune preturi.
Va multumim anticipat..

Sc Marinel Carpatia Srl in aprilie 17th, 2018

Buna ziua,ne putem auzi la un telefon avem preturi accesibile tel 0751891171.

VASI in aprilie 17th, 2018

Buna ziua.
Oferta reala de pret, se calculeaza pe baza proiectului. Daca sinteti de acord sa mi-l trimiteti, il astept pe adresa constructzece@gmail.com
Orientativ, pretul manoperei la rosu ar fi de 40 euro/mp suprafata construita pentru parter, si 55 euro/mp suprafata construita pentru subsol. Dupa analiza proiectului, aceste preturi pot suferi modificari in plus /minus.
Cu toata stima, 0745315725

Ionut in aprilie 19th, 2018

22.000 E manopera aprox
0748863889
Edy renov construct

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii