8 comentarii la “Constructie din luna mai casa la rosu Sibiu, Cisnadie”

 1. Va rugam sa ne trimiteti pe e-mail proiectul (plansele): fundatie, parter, etaj/mansarda, invelitoare, sectiunea principala, sectiunea secundara, fatade, nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului cu nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului iar noi in cel mai scurt timp va trimitem oferta solicitata.
  Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, etc.
  Cu respect si stima,
  Echipa „Casatamultvisata Empire Building”
  Telefoan: 0742 756576
  E-mail:
  casatamultvisata@yahoo.com
  office@casatamultvisata.ro

 2. Buna ziua.
  Daca doriti inceperea lucrarii in mai ,inseamna ca aveti proiectul. Il astept pe adresa constructzece@gmail.com pentru a va prezenta o oferta de pret a manoperei la rosu.
  Daca nu sinteti de acord sa transmiteti proiectul, putem vorbi despre o oferta orientativa la tel. 0745315725.
  Cu stima.

  CONSTRUCTORI DE CALITATE, EXECUTAM CASE LA ROSU IN MAI MULTE JUDETE.

 3. Buna ziua.putem sa va executam lucrarea in bune conditii.Asiguram seriozitate.calitate si termene de executie. 0745558307 ,contactati-ma si nu regretati
  Cu mult respect

 4. Buna ziua pentru o oferta serioasa a manoperei va rog sa mi trimite ti planurile dvs la adresa de mail:marius.bela@yahoo.com sau nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0745/130222 sau 0748/432857.

  Cu stima ,
  SC JOHNMAR CONSTRUCT SRL

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.