Categorii
Intrebari de la cititori

Construire casa cu etaj in Vaslui, vreau si proiect

Buna ziua, caut o firma de constructii pentru construirea unei case cu etaj in suburbia Brodoc, Vaslui (la strada) cu o desfasurare la pamant de 90 m patrati + etaj. Mentionez ca nu am proiectul si as fi interesat de o firma care sa cuprinda in cost atat proiectul cat si materialele + mana de lucru, totul la rosu. Eu voi putea discuta toate amanuntele cu eventuala firma incepand cu data de 15 mai cand voi fi acasa pentru vacanta. Deci lucrarea ar putea incepe deja din luna iunie. Multumesc anticipat pentru eventualele oferte.


Intrebare de la Catalin, pe adresa redactiei: Construire casa cu etaj in Vaslui, vreau si proiect.

6 răspunsuri la “Construire casa cu etaj in Vaslui, vreau si proiect”

Buna ziua , sunati ma la 0757575690 , suntem firma de constructii cu asociat arhitect .Cristian Ioan

Daca nu aveti proiect, noi fiind o companie complexa, va putem ajuta de la : proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.

Pentru o colaborare, oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati telefonic, noi va stam la dispozitie cu incredere si cu profesionalism .
Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, etc
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!

Cu respect si stima,
Echipa „Casatamultvisata Empire Building”
Telefoane:
0767 954857 0742 756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

SC.Lazar Total Constructii…
Va Ofera servicii de constructii case-vile la rosu sau la cheie, cu sau fara materialele firmei, avem o experienta de peste 20 de ani in constructii,prezentam case in lucru sau terminate,lucram numai cu contract,facturi ,chitante, procese verbale pe situatii de lucrari,pentru detalii accesati sait….lazar-constructii.com pentru detalii proiectare adresa de email.lazar.constructii@gmail.com
Cu respect…
Mihai Lazar
0766.813.228

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *