Categorii
Intrebari de la cititori

Cost de la zero constructie casa 80 mp

Buna ziua, cat m-ar costa o casa de la zero cu suprafata aproximativa de 80 mp. Multumesc. Aproximativ, preturi materiale si pret manopera constructie.


Intrebare de la Mihai, pe adresa redactiei: Cost de la zero constructie casa 80 mp.

9 răspunsuri la “Cost de la zero constructie casa 80 mp”

Pret materiale + manopera la gata intre 250-280 euro/mp. Dar, in functie de solutia proiectantului, locatie si pretentiile fata de materialele de finisare si dotari, se schimba pretul. Pentru o cotatie reala de pret trimiteti planurile pe str.con.ion@gmail.com si spuneti locatia.
Cu respect
0769214470

Hristos a înviat!
Ar trebui să da-ți mai multe detalii. 80 mp construiți sau utili. Cu sau fără mansardă şi din ce materiale doriți să o ridicați(cărămidă, lemn). Faceți proiect si obțineți autorizația de construcție. Ca idee materialele pot ajunge la 15000 euro cu plus/ minus iar manopera in jur de 8000 euro.
Mulțumesc pentru înțelegere. O zi minunată şi sărbători fericite!

Salut cât mar costa o casa la sol (parter) 83 mp 2 dormitoare camera de zi bae și bucătărie la rosu cu materialele constructorului și durata execuției

0751832546 Sc bitmihacons srl 35 de euro m2 la roșu restul depinde de ce materiale vreti să folosiți ,cu respect mihai

Hristos a inviat !!!
Este o intrebare pe care toata lumea o pune si toti stiu raspunsul dar este total gresit deoarece nu poti da un pret lao casa farasa cunosti nici un element: natura terenului, structura proiectului, materialele folosite, grad de executare , si asamai departe o intreaga lista. Ca exemplu o casa de 100 mp la rosu poate sa aiba un cost de construire la rosu de 19.000 euro dar pate sa aibe un cost de construire si de 28.000 euro asaca fara proiect sunt doar discutii farasens si fara valoare.
Daca nu aveti proiect, noi fiind o companie complexa, va putem ajuta de la : proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.
Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, etc…..
Cu respect si stima,
Echipa ” Casatamultvisata Empire Building ”
Telefoane:
0742 756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com
ceb.office@yahoo.com

Buna ziua,sintem interesati de proiectul dumneavoastra,ne putem auzi la telefon ?discutam si despre pret tel 0751891171.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *