Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Costuri zugravit apartament 3 camere Bacau


Va rog sa-mi spuneti cat ar costa zugravitul unui apartament cu 3 camere, baie, bucatarie, balcon, montat usi interior (6 bucati), montat 40 mp parchet laminat? Va multumesc! Lucrarea este municipiul Bacau.


Intrebare de la Laura, pe adresa redactiei: Costuri zugravit apartament 3 camere Bacau.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

VASI in aprilie 11th, 2018

Buna ziua
Daca doriti doar lucrarile mentionate , pretul orientativ al manoperei ar fi ; zugravit cu var lavabil-3ron/mp/strat ; montat usi-80ron/buc ; parchet laminat- 10ron/mp. Valoarea definitiva a manoperei se va stabili la vizualizarea lucrarii. Pot astepta raspunsul dvs. pina la 12.04.2018.
Cu stima. 0745315725

Chibit in aprilie 12th, 2018

Buna seara!
La apartamentul de care vorbiti aveti in jur de 120-150 mp de pereti (nu uitati de tavane). Pret manopera este: 120-150*3 lei/ mp= 360-450 lei, usi 480 lei si 400 lei parchet. Dar mai trebuie adaugat: glafurile la usi care se iau la metru liniar si reparatiile care apar la pereti (gletuit si in cel mai rau caz tencuit si gletuit). Deci pretul manoperi creste. Nu uitati si de materiale. Aici mesterul poate sa va ~recomande~ ce foloseste el si calculele facute sunt altele.
Cu stima si o seara buna.

RMS A.G. in februarie 26th, 2019

Bună ziua!
Suntem disponibili pentru a vă servi!
Cel mai indicat este dă discutăm inițial telefonic pentru a înțelege mai bine necesitățile d-voastră și apoi să vă ofertăm.
Societatea noastră oferă servicii profesionale cu garanții contractuale pentru calitatea lucrărilor.
Serviciile noastre: construcție case ( la roșu și la cheie ), amenajări interioare / exterioare, renovări, instalații termice, sanitare și electrice.
Pentru orice informație : 0756.708.602
Vă mulțumim!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii