Categorii
Intrebari de la cititori

Cum sa amplasez casa si utilitatile pe un teren de 500 mp?

Buna ziua. Detin un teren de aproximativ 500 m/2, dispus pe colt, latura de est cu o deschidere de 28 ml spre drumul principal, latura de sud cu deschidere de 18 ml spre drumul de servitute, iar celelalte doua laturi spre vecini. As dori sa construiesc o casa cu utilitatile aferente (put, fosa septica, etc), dar nu am nicio idee despre amplasarea acestora. Cu speranta ca ma puteti ajuta in rezolvarea problemei, astept sfaturile dumneavoastra. Cu stima, multumesc.


Intrebare de la Sorin, pe adresa redactiei: Cum sa amplasez casa si utilitatile pe un teren de 500 mp?

4 răspunsuri la “Cum sa amplasez casa si utilitatile pe un teren de 500 mp?”

Daca nu aveti proiect, noi fiind o companie complexa, va putem ajuta de la: proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.
Pentru o colaborare, oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati telefonic, noi va stam la dispozitie cu incredere si cu profesionalism .
Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, etc.)
Posibilitatea de plata in rate la dezvoltator sau prin programul „prima casa”!
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Cu respect si stima,
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Buna ziua,
Colectiv proiectare,oferim servicii de proiectare la preturi decente.

Cu stima,
RUBIK &Echipa
Tel:0799 355 506

Cred că nu am fost bine înțeles, eu doresc câteva sfaturi, ca până la construirea case sa forez deja puțul și să montez fosa septică, deoarece la momentul respectiv pentru atâta am bani. Când va fi momentul construcției casei, vă voi contacta negreșit.
Vă mulțumesc pentru interes și promtitudine.

fosa septica e mai bine sa o pui dupa ce ai construit casa. Sunt de cumparat; in general, cu tot cu montaj, nu ar trebui sa te coste mai mult de 1000 euro. Pana atunci poti sa faci un wc intr-un colt ma iputin umblat al curtii, undeva unde sa nu dea peste el masinile cu materiale. Putul e bun, am inteles ca din cand in cand trebuie decolmatat. Nu ai posibilitate sa tragi apa? In cazul meu pe vecinul care a facut put l-a costat cca 1000 euro, iar pe mine care am tras apa, cu tot cu camin, tevi, materiale, mesteri, sant sapat, cam tot atat. Dar si locul apei ar trebui gandit tot intr-o parte a curtii (nu langa WC) unde nu ar putea fi deranjat de anumite evenimente.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *