Categorii
Intrebari de la cititori

Dorim construirea mai multor case la rosu – preturi?

Buna ziua. As dori sa construiesc o casa si ma intereseaza pretul materialelor necesare (beton, fier beton, caramida, boltari, etc). Dorim sa stim daca se ofera discount pentru cantitati mari (pentru construirea mai multor case la rosu).


Intrebare de la Alina, pe adresa redactiei: Dorim construirea mai multor case la rosu – preturi?

13 răspunsuri la “Dorim construirea mai multor case la rosu – preturi?”

BUNA ZIUA
case-vile-pensiuni-apartamente-etc , cu materialele noastre sau ale proprietarului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie Unde construiti?
STIMA

Buna ziua.
Preturile materialelor le puteti afla de la depozitul de materiale de constructii pe care il preferati pentru a va aproviziona.
Cu stima,

buna ziua
suntem o firma din 2003 cu realizarea a peste 17 case la cheie
pret pe manopera la rosu de la 35 euro / mp / Sc totala
dupa ce vedem planurile , terenul si o discutie cu Dv vom afla pretul corect
detalii la tel
cu stima
Vlad – 0723249738

Daca depasesti o mie de E se acorda discount intre 2 si 10%. Eu am luat fierul beton si caramida din acelasi magazin si am obtinut 10% la amandoua. Caramida o plateam atunci si o aduceau ei cand aveam nevoie. Adica ramanea in custodie.

Oferim clientilor nostrii 2 posibilitati in ceea ce priveste construirea unei case la rosu:
– case la rosu cu materialele clientului, acesta platind separat pretul pentru materiale si pentru manopera.
– case la rosu cu materialele incluse in pretul manoperei, caz in care firma de constructii se ocupa de tot, beneficiarul platind pentru casa la rosu numai constructorului.
Preturile practicate pentru case la rosu sunt:
– case la rosu cu materialele clientului = 30 euro/mp;
– case la rosu cu materialele incluse in pret = 150 euro/mp; –- – Realizeaza case la rosu la termene stabilite prin contracte de prestari servicii, timpul mediu de realizare al unei case la rosu situandu-se de regula intre 1 luna – 3 luni pentru case la rosu cu amprenta la sol situata intre 100 – 200 mp, si regim de inaltime in intervalul S+P+3E……Ramin cu respect Veress Andras….Tel..0740471808

Cei care faceti publice niste preturi,pentru materiale sau pentru manopera, ar trebui sa aveti o mai mare responsabilitate ,sa ganditi de doua ori inainte de a face acest lucru.Exista oameni care vor sa construiasca ceva si iau ca reper preturile bomba ,,aruncate” pe diverse sit-uri ,de diverse persoane.
Cu 30 de euro/mp. nu se poate construi.Din banii astia ,11 euro sunt cartile de munca (mai pe intelesul tuturor).Raman 19 euro=88,35 lei/mp.O casa de 100 de mp.inseamna 8835 lei manopera? Celelalte cheltuieli?Transport,echipament,etc.?
Asadar,nu mai virusati internetul cu astfel de preturi!Faceti mult rau beneficiarilor dar mai ales constructorilor ,micilor firme care lucreaza legal si isi platesc cu greu angajatii.

Buna ziua,ne putem auzi la un telefon putem discuta si despre pret daca sunt mai multe lucrari tel 0751891171,avem preturi accesibile.

Buna ziua,
Oferim servicii de consultanta,Dirigentie Santier autorizata ISC plus alte servicii de consultanta si proiectare.
Va ajutam in alegerea corecta a constructorului in urma ofertelor cerute.

Cu stima,
RUBIK& Echipa
Tel: 0799 355 506
e-mail:ungherea@yahoo.com

SC.Lazar Total Constructii…
VA OFERA SERVICII DE PROIECTARE-avize-autorizatii, CONSTRUCTII CASE-VILE,la rosu sau la cheie numai in Bucuresti si Ilfov, avem o experienta de peste 20 de ani in constructii, contract ,facturi, chitante, lucram legal, pentru alte informatii accesati…lazar-constructii.com, pentru oferte email.lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766.813.228

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *