Categorii
Intrebari de la cititori

Draperii in living cu geam dublu si usa pe acelasi perete?

Buna ziua, am un living cu geam dublu si o usa pentru a iesi pe terasa, despartite de un perete si as vrea sa cumpar perdele si draperii dar nu stiu cum sa fac. Sa pun o galerie pe tot peretele, 2 galerii, sa pun draperii sau nu? Va rog sa ma ajutati cu un sfat, va atasez cateva poze, multumesc.


Intrebare de la Cerasela, pe adresa redactiei: Draperii in living cu geam dublu si usa pe acelasi perete?

Un răspuns la “Draperii in living cu geam dublu si usa pe acelasi perete?”

Buna, Cerasela!

Eu as merge pe varianta montarii a doua galerii individuale simple sau duble, in functie de numarul textilelor pe care le doresti la ferestre. Avand in vedere ca incaperea pare destul de expusa vecinatatii, cred totusi ca ar trebui sa te ingrijesti de aspectul intimitatii, iar acest lucru poate fi realizat fie prin montarea unui set de draperii (cu sau fara perdele), fie prin montarea unor rolete textile opace pe ochiurile ferestrei si a usilor de acces in terasa si prin dublarea acestora cu un set de draperii dintr-o tesatura eleganta, pretioasa, in culori deschise, care sa nu intunece decorul sau pe montarea unor perdele frumoase, simple.

Asadar, dupa cum vezi, insist pe utilizarea draperiilor mai mult decat pe montarea perdelelor, considerand ca e importanta obtinerea intimitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *