Categorii
Intrebari de la cititori

Estimare costuri finisare interioara hotel 50 camere

Buna ziua. Am nevoie de o estimare a costurilor de finisare interna (de la pod pana la podea) a unui hotel cu 50 de camere. Inclusiv lucrari de electricitate. Multumesc.


Intrebare de la Ana, pe adresa redactiei: Estimare costuri finisare interioara hotel 50 camere.

9 răspunsuri la “Estimare costuri finisare interioara hotel 50 camere”

Buna ziua
Nu va este de folos o oferta pentru niste lucrari imaginare, intr-o locatie secreta.
Este necesar sa precicati ce lucrari doriti, pe ce suprafete , care este localitatea in care se afla imobilul, daca este vorba despre o renovare, sau despre un imobil nou, etc.
Daca sinteti dispusa sa-mi oferiti aceste informatii, le astept pe adresa constructzece@gmail.com pentru a va prezenta o oferta de preturi.
Cu toata stima. 0745315725

Buna ziua
Va rugam sa ne contactati telefonic pentru o discutie mai ampla decat o simpla descriere.
Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, etc…..
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Cu respect si stima,
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Societate Comerciala garantam termenele de executie si calitate..La cele mai bune preturi.Pt a putea face o oferta sunt necesare mai multe informatii la dcfstilconstruct@yahoo.com sau la nr 0771334203…
Va multumim anticipat..

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de renovare intarioare/exterioare totul cap coada.Daca v-am trezit interesul ma gasiti la 0769942980.Rog si ofer seriozitate.

Buna ziua!detin firma cu un portofoliu foarte mare de lucrari de calitate.am dori sa ne trimiteti un plan pt a calcula diferite operațiuni pe care doriți a le face.ne puteți gasi și pe site-ul “MEȘTERI DE INCREDERE” sau la nr 0726557593 Sorin.cu respect

BUNA ZIUA
case la rosu sau la cheie contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie.Pt oferta exacta trebuie vazut ce lucrari trebuiesc executate.Unde este hotelul
STIMA

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *