Categorii
Intrebari de la cititori

Pret casa la rosu P + 1E Magurele, Ilfov, plata pe etape

Buna ziua. Vreau sa incep constructia unei case la rosu P + 1E in Magurele Ilfov, amprenta 130 m2 ce include o terasa de 16 m2 + garaj 36 m2 si etajul de 100 m2, acoperis in doua ape in vara aceasta, as dori un pret pentru manopera si manopera + materiale. Plata sa fie pe etape: Parter si Etaj.


Intrebare de la Floricel, pe adresa redactiei: Pret casa la rosu P + 1E Magurele, Ilfov, plata pe etape.

8 răspunsuri la “Pret casa la rosu P + 1E Magurele, Ilfov, plata pe etape”

Buna ziua. Pentru a realiza o oferta va rugam sa ne trimiteti pe e-mail proiectul (plansele):fundatie, parter, etaj/mansarda, invelitoare, sectiunea principala, sectiunea secundara, fatade, nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului cu nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului iar noi in cel mai scurt timp va trimitem oferta solicitata. Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, etc.
Cu respect si stima,
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane: 0742 756576
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Îmi plac răspunsurile. Domnul Floricel vrea să ştie prin răspunsurile primite de la cei autorizați cum stă cu bugetul alocat. Se încadrează sau mai trebuie să suplimenteze. Preț aproximativ manoperă este întte 40-50 euro mp construit. Poate în banii aceştia puteți pune şi tabla pe casă. Cu stimă si o seară bună.

Oferim garantie pt lucrarile prestate la cele mai bune preturi.
Pretul pentru constructia la rosu sau cheie poate varia..
Pt a putea face o oferta sunt necesare planurile constructiei si nr de tel a persoanei de contact…
Va multumim anticipat….

1.Tel: 0771334203
2.WhatApp: 0771334203
3.Mail: dcfstilconstruct@yahoo.com
4.Web: facebook.com/dcfstilconstruct/

Cu stima si respect echipa DCF…

Buna ziua,am facut un gard de imprejmuire in Majurele sintem interesati de lucrare avem si preturi accesibile tel 0751891171.

SC.LAZAR TOTAL CONSTRUCTII…
VA OFERA SERVICII DE CONSTRUCTII-CASE-VILE-la rosu sau la cheie numai in Bucuresti – Ilfov, avem o experienta de peste 20 de ani in zona, va prezentam case in lucru sau finalizate,lucram numai cu contract,facturi,chitante,pentru manopere realizate,pentru alte detalii accesati…lazar-constructii.com …sau numai cu proiect email,lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766.813.228

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *