Categorii
Intrebari de la cititori

Rog sfat izolatie placa beton pe interior: polistiren, celuloza?

Buna ziua, ajutati-ma cu un sfat: locuiesc la curte, casa doar cu parter, tavanul este din placa beten, peste care adevaratii meseriasi au pus direct acoperisul, fara sa izolam cu nimic placa de beton. Iarna e frig, se face condens, igrasie. Recomandati-ne o varianta ecologica si eficienta de izolare pe interior a tavanului, polistiren extrudat de 5 cm, placi celuloza etc, pentru ca nu imi permit ca si costuri sa dau tabla jos, sa izolez tavanul la exterior si apoi sa batem din nou lemnul, alta tabla. Va multumesc.


Intrebare de la Maria, pe adresa redactiei: Rog sfat izolatie placa beton pe interior: polistiren, celuloza?

3 răspunsuri la “Rog sfat izolatie placa beton pe interior: polistiren, celuloza?”

Înțeleg că nu există nicio cale de acces în pod, lucru care este foarte grav. Trebuie să faceți măcar o lucarnă pentru aerisirea podului, pe care ulterior puteți să o folosiți pentru execuția lucrării de izolație termică. Neaerisirea podului duce la degradarea prematură a materialului lemnos din care este executată șarpanta și astereala.

In pod se poate folosi orice izoleaza termic, insa daca podul se poate folosi cel mai indicat este polistirenul extrudat de minim 5cm.Atentie ca izolatia sa fie bine facuta.

buna seara
cea mai buna izolatie este vata bazaltica montata in pod,am avut asa o situatie si a crescut temperatura in camere de la 19 la 23G

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *