Categorii
Intrebari de la cititori

As dori sa izolez pe exterior casa recent construita in Iasi

Buna seara, ma numesc Daniel, sunt din judetul Iasi si as avea o intrebare daca se poate si nu va deranjez (mentionez ca din pacate nu lucrez in domeniul constructiilor, poate daca as fi lucrat as fi stiut mai multe). As dori sa izolez pe exterior casa recent construita (fatada casei, peretii laterali si spatele casei) cu polistiren expandat grafitat sau nu, am inteles ca trebuie sa aiba o anumita densitate, ignifugat, detensionat. In fine, nu cunosc asa de multe, ci doar am citit de pe internet, as dori sa imi spuneti grosimea polistirenului (am inteles ca 12, 14, 15 cm ar fi accpetabil, mentionez: casa are peretii din bca marcat prefab, are p+m, acoperisul este lindab). Va rog sa ma ajutati cu orice sfat. Va multumesc in avans.


Intrebare de la Danut, pe adresa redactiei: As dori sa izolez pe exterior casa recent construita in Iasi.

2 răspunsuri la “As dori sa izolez pe exterior casa recent construita in Iasi”

Buna ziua ,Sc bitmihacons srl va poate ajuta cu sfaturi si executa lucrarea dumneavoastră .dacă sunteți interesat sunați 0751832546 .cu respect mihai

Bună dimineața!
Pentru a determina grosimea minimă a izolației trebuie calculat punctul de rouă. Acesta se face tinând cont de diferența de temperatura intre interior și exterior (intrior casa 20 grade, extrior casei -20 grade) și caracteristicele (din fisa tehnică) materialelor folosite (bca și polistiren). În principiu EPS 80, grosime minimă de 10 cm. In principiu, BCA are 24 grosime, nu sta prea bine cu Conductivitate termică, eu aș merge cu cu polistiren de grosime 15 cm.
Cu stimă si o zi buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *