As dori sa obtin un pret pentru un duplex 288 m2 la rosu

Buna, as dori sa obtin un pret precis pentru manopera unei constructii tip duplex de 288 m2 la rosu P+1, fara pod (acoperis tip terasa), iar delimitarile spatilor se vor face in gips carton (le fac eu). Detin plan, lucrarile ar incepe in martie anul viitor. Multumesc in avans pentru raspunsurile dumneavoastra.


Intrebare de la Ted75, pe adresa redactiei: As dori sa obtin un pret pentru un duplex 288 m2 la rosu.


10 comentarii la “As dori sa obtin un pret pentru un duplex 288 m2 la rosu”

 1. Salut Ted75,

  Cel mai bun pas pe care il poti face este sa iei legatura cu o firma de contructii, deoarece un pret exact nu iti poate fi dat pana nu se stiu toate detaliile contructiei. Ca si pret informativ ai un minim de 350E per mp construit, in rest „sky is the limit”.

  Spor la treaba.

 2. Ar trebui sa spuneti si locatia unde doriti sa construiti. Pentru un pret mai mic puteti primii oferte de la firme sau echipe din zona d-voastra.

 3. Daca lucrarea e in judetul Cluj un pret la manopera ar fi 250 lei / m.p. de suprafata desfasurata.pret final 288 m.p. x 250 lei/m.p. = 72.000 lei.

 4. fara proiectul la faza PTH-DE nu puteti discuta….si bineinteles trebuie autorizatia de construire******

 5. Buna ziua
  Pentru a realiza o oferta va rugam sa ne trimiteti pe e-mail proiectul (plansele):plansa fundatie; plansa parter; plansa etaj/mansarda daca este cazul;plansa invelitoare;plansa sectiunea principala;plansa sectiunea secundara;plansa fatade; nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului; nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului;
  Asteptam cele solicitate pentru realizarea ofertei.
  Cu respect si stima,
  Echipa Casatamultvisata Empire Building
  Telefoane:
  0742 756576 0787 393503
  E-mail:
  casatamultvisata@yahoo.com
  office@casatamultvisata.ro
  ceb.office@yahoo.com

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.