Categorii
Misto, nu?

Aspiratorul de bucatarie incorporabil – nu ocupa spatiu si te scapa de mizerie

1-Sweepovac aspirator incorporabil de bucatarie care absoarbe murdaria


Nu mai e ceva neobisnuit sa auzi ca s-a mai inventat ceva util pentru casa, ca a mai aparut un gadget sau un aparat menit sa ne usureze viata. Din aceasta categorie face parte si aspiratorul de bucatarie incorporabil, un aparat conceput pentru a fi integrat sub un dulap, care te ajuta sa pastrezi pardoseala curata fara sa ocupe loc si fara sa trebuiasca sa fie mutat dintr-o loc in altul.

Curatenia in bucatarie este esentiala, ca doar acesta este spatiul in care preparam mancarea, iar acest lucru trebuie facut in conditii de maxima igiena. Insa e bine stiut si faptul ca in decursul procesului de gatit se produce destul de multa murdarie, pe pardoseala aparand tot felul de firimituri si mici resturi menajere. Pentru a mentine pardoseala bucatariei curata e indicat sa o maturi sau sa o aspiri de fiecare data cand iti termini treaba sau chiar in timp ce gatesti, de fiecare data cand cade ceva pe jos. Iar aspiratorul incorporabil Sweepovac a fost inventat anume in acest scop: sa te ajute sa cureti rapid murdaria, fara sa te complici prea mult.

Un aspirator fix, care nu ocupa spatiu

Spre deosebire de cele obisnuite si de cele verticale, Sweepovac nu ocupa spatiu si are o pozitie fixa, conceput fiind pentru a fi integrat sua incorporat la baza unuia dintre dulapurile bucatariei, in acel spatiu pe care il mascam de obicei, pentru a preveni patrunderea murdariei sub corpurile de mobilier. Dimensiunea redusa il face ideal chiar si pentru bucatariile mici. Revenind insa, acesta nu este mai mare decat o cutie, avand forma dreptunghiulara, iar intregul proces de montare a acestuia nu dureaza mai mult de 30 minute. Si pentru ca este un aparat electric, are nevoie de alimentare electrica, desigur.

Aspiratorul Sweepovac are un corp metalic fix, care se fixeaza sub dulap si o cutie metalica retractabila in care se afla si sacul in care ajunge murdaria absorbita de aparat prin fanta orizontala situata pe partea frontala a cutiei. Pentru pornirea gadgetului trebuie actionat butonul situat imediat langa fanta de absorbtie, integrat fiind in sectiunea fixa a aparatului. Apoi, cu ajutorul unei maturi, trebuie sa aduci firimiturile si resturile menajere la buza deschiderii orizontale a aspiratorului incorporabil, iar acesta le va absorbi in totalitate. La final, nu mai ramane decat sa apesi din nou pe buton si sa-l opresti.

Pentru ca aparatul este mic, sacul din interiorul lui nu are o capacitate prea mare, ceea ce inseamna ca se va umple destul de rapid, desi producatorii sustin ca umplerea unui sac dureaza aproape 12 saptamani. Cred totusi ca acest interval de timp este valabil pentru cei care folosesc bucataria ocazional si nu gatesc zilnic sau nu au copii mici; cei care gatesc in mod regulat il vor schimba mai des. In orice caz, Sweepovac foloseste saci de hartie de unica folosinta, usor de schimbat.

In legatura cu acest subiect iti recomand sa citesti si: Unde ascundem aspiratorul, mopul si produsele de curatenie din casa?

Pretul minim al unui astfel de gadget modern este de 145 USD (desi am vazut si oferte la 79 Euro), aspiratorul incorporabil Sweepovac putand fi achizitionat online. Iata unde gasesti mai multi vanzatori si mai multe oferte de pret: eBay

Ce parere ai despre acest mic aparat electrocasnic? Ti-ar placea sa ai unul si in bucataria ta? Il consideri util?

Sursa foto: OddityMall

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *