Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Caut arhitect bun in Mures pentru proiect complet


Buna ziua. Stie cineva un arhitect bun in judetul Mures care sa intocmeasca un proiect complet? Nu renumit, cel mai cel din Mures, ca nu ma intereseaza acestia, ci priceput, comunicativ, deschis propunerilor si care lucreaza repede, fara sa te amane la nesfarsit. Va multumesc.


Intrebare de la Costin, pe adresa redactiei: Caut arhitect bun in Mures pentru proiect complet.


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Mures:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

C.E.B. in mai 6th, 2018

Daca nu aveti proiect, noi fiind o companie complexa, va putem ajuta de la: proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.
Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, etc…..
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!

Cu respect si stima,
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Chibiț in mai 6th, 2018

Bună seara!
Problema in alegerea arhitectului nu este ca vă amină. El trebuie sa inteleaga ceea ce doriti dumneavoastra (dumneavoastra trebuie sa stiti cum va arata casa). Nu la prima prezentare gata proiectul. Tot acesta trebuie sa conlucreze cu structuristul sa nu va treziti cu stilpi pe mijlocul unui geam, in cel mai fericit caz, sau al unei camere, cel mai nefericit. Exemple sunt nenumarate. Nu stiu cum stati in Mures dar in Bacau slabuț cu arhitecții. Nu trebuie neaparat din Mures. Avind in vedere internetul de oriunde se poate lucra. Cunosc persoana care a lucrat cu arh. Georgescu Gabriel din Bucuresti. Pret rezonabil si un proiect foarte reusit. Nu fac reclama persoanei. Fiecare hotaraşte cu cine si ce face.
Cu stima si bafta.

gabriel-marian sultana in mai 7th, 2018

important este sa stiti foarte bine ceea ce doriti sa faceti…si sa vi se explice de ce se poate sau nu un anumit lucru .Pentru consultanta si anumite schite rog adresati ing.gabriel-marian sultana – galati- 0745324466

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii