Categorii
Intrebari de la cititori

Caut arhitect bun in Mures pentru proiect complet

Buna ziua. Stie cineva un arhitect bun in judetul Mures care sa intocmeasca un proiect complet? Nu renumit, cel mai cel din Mures, ca nu ma intereseaza acestia, ci priceput, comunicativ, deschis propunerilor si care lucreaza repede, fara sa te amane la nesfarsit. Va multumesc.


Intrebare de la Costin, pe adresa redactiei: Caut arhitect bun in Mures pentru proiect complet.

2 răspunsuri la “Caut arhitect bun in Mures pentru proiect complet”

Bună seara!
Problema in alegerea arhitectului nu este ca vă amină. El trebuie sa inteleaga ceea ce doriti dumneavoastra (dumneavoastra trebuie sa stiti cum va arata casa). Nu la prima prezentare gata proiectul. Tot acesta trebuie sa conlucreze cu structuristul sa nu va treziti cu stilpi pe mijlocul unui geam, in cel mai fericit caz, sau al unei camere, cel mai nefericit. Exemple sunt nenumarate. Nu stiu cum stati in Mures dar in Bacau slabuț cu arhitecții. Nu trebuie neaparat din Mures. Avind in vedere internetul de oriunde se poate lucra. Cunosc persoana care a lucrat cu arh. Georgescu Gabriel din Bucuresti. Pret rezonabil si un proiect foarte reusit. Nu fac reclama persoanei. Fiecare hotaraşte cu cine si ce face.
Cu stima si bafta.

important este sa stiti foarte bine ceea ce doriti sa faceti…si sa vi se explice de ce se poate sau nu un anumit lucru .Pentru consultanta si anumite schite rog adresati ing.gabriel-marian sultana – galati- 0745324466

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *