Categorii
Intrebari de la cititori

Caut arhitect in Sibiu, casa pe doua nivele – recomandari

Buna ziua. Caut arhitect de buget redus in Sibiu pentru o casa relativ simpla pe 2 nivele. Daca aveți recomandari sunt binevenite. Multumesc.


Intrebare de la Marius, pe adresa redactiei: Caut arhitect in Sibiu, casa pe doua nivele – recomandari.

4 răspunsuri la “Caut arhitect in Sibiu, casa pe doua nivele – recomandari”

Bună ziua!
Ce înseamnă ” Caut arhitect de buget redus in Sibiu”? Tarifele practicate sunt aceleasi.
Ce înseamnă ”casa relativ simpla pe 2 nivele”? Dumneavoastră trebuie să știți cum va arata casa (număr de camere, dimensiuni camere). Arhitectul va pune pe hârtie ceea ce doriți dumneavoastră. Nu arhitectul trebuie să vă ”oblige” să vă placă un anumit proiect.
Cu stimă și o zi bună.

@Chibit, stiu exact cum vreau sa arate casa. Am planuri, schite si desene 3D facute de de mine sau copiate din alte proiecte. Am contactat 2 arhitecti care mi-au cerut 1100 respectiv 1500 euro deci nu-i chiar acelasi tarif. Alții (clienti) se laudau ca au platit 600 euro pe proiect. Stiu, nu trebuie sa ma zgârcesc la bani căci s-ar putea sa mă coste mai târziu dar nici nu imi poate garanta nimeni că scump e mai bun.
Eu vroiam recomandari caci fara recomandare gasesc cu google o gramada.

Bună ziua!
@Marius. În funcție de suma cerută ar trebui să ai servicii în plus, precum și obținerea avizelor. Poate cei care au dat mai puțin au obținut ei avizele. Legat de faptul că ai desene, schițe este o soluție greșită. Arhitectul nu își mai merită banii. Trebuie lasat să gindească și să creeze. Eu am pațit la fel și nu a fost bine. Arhitectul dacă vrea să fie renumerat să creeze. Renumele se ciștigă și se pastrează foarte greu.
Cu stimă și o zi bună

Dacă suma de 1500 euro pentru proiect este mare, cu ce bani vei construi casa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *