Caut constructor serios casa vacanta Sibiu, Cisnadie

Buna ziua. Caut constructor serios pentru o frumoasa casa de vacanta in localitatea Cisnadie, Judetul Sibiu. Suprafata totala construita este de 363.00 mp. Casa are terase necirculabile. Astept oferte de la constructori in adevaratul sens al cuvantului. Pentru inceput se va executa la rosu, vorbind Manopera + Materiale. Multumesc.


Intrebare de la Iulian, pe adresa redactiei: Caut constructor serios casa vacanta Sibiu, Cisnadie.


2 comentarii la “Caut constructor serios casa vacanta Sibiu, Cisnadie”

 1. Buna ziua
  Pentru a realiza o oferta va rugam sa ne trimiteti pe e-mail proiectul (plansele): plansa fundatie; plansa parter; plansa etaj/mansarda daca este cazul;plansa invelitoare; plansa sectiunea principala; plansa sectiunea secundara; plansa fatade; nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului; nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului;
  Asteptam cele solicitate pentru realizarea ofertei.
  Cu respect si stima,
  Echipa Casatamultvisata Empire Building
  Telefoane:
  0742 756576 0787 393503
  E-mail:
  casatamultvisata@yahoo.com
  office@casatamultvisata.ro
  ceb.office@yahoo.com

 2. Buna ziua,pentru a realiza o oferta serioasa va rugam sa ne trimite-ti planurile dumneavoastra la urmatoarea adresa de mail:johnmar_srl@yahoo.com sau marius.bela@yahoo.com..Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie la nr.de tel.0745130222,0748432857.
  JOHNMAR CONSTRUCT

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.