Categorii
Intrebari de la cititori

Caut echipa profesionisti, renovare apartament Bucuresti

Buna ziua. Doresc urgent o echipa de profesionisti corecti pentru oferta lucrari de amenajare / renovare apartament 3 camere (65 mp utili) in Bucuresti. Vrem o agenda a lucrarii si o oferta de pret pe categorii de lucrari. Instalatia elecrtica este in lucru. Vom trimite unei persoane de lagatura suprafetele exacte pe spatii utile, in vederea estimarii reale a categoriilor de lucrari pe care le dorim (living, 2 dormitoare, bucatarie, doua bai, balcon si doua spatii alte utilitati – dresing si un spatiu de depozitare). Asteptam cu interes raspuns la solicitarea noastra. Multumiri anticipate!


Intrebare de la Ana, pe adresa redactiei: Caut echipa profesionisti, renovare apartament Bucuresti.

3 răspunsuri la “Caut echipa profesionisti, renovare apartament Bucuresti”

Buna ziua.
Astept categoriile de lucrari de finisaje pe care le doriti, cu suprafetele aferente, pentru a va prezenta o propunere de preturi.
Cu stima, constructzece@gmail.com 0745315725

Bună ziua! Primul lucru care pe care trebuie să-l menționați este dacă apartamentul este locuit sau nu . După aceea, eu cred că cel mai corect ar fi să vă întâlniți cu cel puțin 2 constructori (întrevederea față în față cred că este esențială pentru ambele părți) , să stabiliți în detaliu toate operațiile care doriți să le faceți și după aceea să se facă o ofertă de preț cât mai corectă. Puteți cere și referințe de la ultimele 2 lucrări ( e plină piața de ageamii) . Dacă doriți, contactați- mă, executăm lucrări de construcții de peste 30 de ani . Tel. 0724979155 . Durnac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *