Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Consolidare perete casa Bistrita Nasaud, pareri specialisti


Buna ziua, ma numesc Alexandru. Avem o problema cu casa bunicii, din localitatea Herina, judetul Bistrita Nasaud. Partea de la strada dateaza din anii 60, 2 camere, si restul de casa a fost adaugat in anii 90 (2 camere, bucatarie, baie, camara si hol).


Problema este la peretele dinspre vecinul din spate, la camerele vechi, se cam naruie. Acel perete este de 10-11 metri lungime, este din lemn, iar fundatia pe acea portiune este cam 70 cm de la sol, si posibil sa fie din piatra, nu din beton. Mentionez ca peretii adiacenti sunt ambii din boltari. Ne-am tot gandit la o solutie de consolidare a acelui perete si a fundatiei. Dar nu suntem de meserie, de-aceea sunt aici, sa intreb specialistii. Ce s-ar putea face in cazul acesta si cam ce costuri aproximative ar fi? Va multumesc.

Intrebare de la Luchian, pe adresa redactiei: Consolidare perete casa Bistrita Nasaud, pareri specialisti.


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Bistrita:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii