Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

De ce constructorii cer preturi in euro si nu in RON?


Va salut. As dori si eu o lamurire. Pentru constructii, toti sau aproape toti constructorii avanseaza mp de constructie in euro, dar ce te faci cand se incheie contractul de colaborare intre o persoana juridica si persoana fizica. Dupa stiinta mea pe teritoriul Romaniei orice plata pentru servicii se face in RONI mai ales ca firmele sunt platitoare de TVA. Deci nu poti incasa oficial valuta de orice fel. Ar trebui ca orice oferta sa fie facuta in roni si mai ales sa se specifice, daca la acea suma se aplica si TVA sau este pret final. Va multumesc.


Intrebare de la George, pe adresa redactiei: De ce constructorii cer preturi in euro si nu in RON?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Autor |

Comentarii

Chibit in mai 13th, 2018

Bună dimineată!
Este la fel ca atunci cind te duci la reprezentanță și cumperi o mașină nouă. Abonamentele la telefonia mobilă, fixă, tv nu sunt în euro? Din același motiv cer și constructorii.
Cu stimă si o zi buna!

george in mai 13th, 2018

Am inteles ce vrei sa spui, dar cum faci cu contractul ,in euro sau roni .

Stefan 51 in mai 13th, 2018

george ce e ala ron?poti sa-mi arati o bancnota de 1 ron cu care pot cumpara macar o chifla?
si acum explicatia eu traiesc din instalatii constructia unei case dureaza in cel mai fericit caz 10 luni adica din momentul in care batem palma pina iau toti banii se pot intimpla multe in fabuloasa noastra economie,nu ti se pare normal atunci sa ma protejez cerind ca plata in LEI echivalentul sumei in euro negociata?

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii