Categorii
Intrebari de la cititori

De ce constructorii cer preturi in euro si nu in RON?

Va salut. As dori si eu o lamurire. Pentru constructii, toti sau aproape toti constructorii avanseaza mp de constructie in euro, dar ce te faci cand se incheie contractul de colaborare intre o persoana juridica si persoana fizica. Dupa stiinta mea pe teritoriul Romaniei orice plata pentru servicii se face in RONI mai ales ca firmele sunt platitoare de TVA. Deci nu poti incasa oficial valuta de orice fel. Ar trebui ca orice oferta sa fie facuta in roni si mai ales sa se specifice, daca la acea suma se aplica si TVA sau este pret final. Va multumesc.


Intrebare de la George, pe adresa redactiei: De ce constructorii cer preturi in euro si nu in RON?

3 răspunsuri la “De ce constructorii cer preturi in euro si nu in RON?”

Bună dimineată!
Este la fel ca atunci cind te duci la reprezentanță și cumperi o mașină nouă. Abonamentele la telefonia mobilă, fixă, tv nu sunt în euro? Din același motiv cer și constructorii.
Cu stimă si o zi buna!

Am inteles ce vrei sa spui, dar cum faci cu contractul ,in euro sau roni .

george ce e ala ron?poti sa-mi arati o bancnota de 1 ron cu care pot cumpara macar o chifla?
si acum explicatia eu traiesc din instalatii constructia unei case dureaza in cel mai fericit caz 10 luni adica din momentul in care batem palma pina iau toti banii se pot intimpla multe in fabuloasa noastra economie,nu ti se pare normal atunci sa ma protejez cerind ca plata in LEI echivalentul sumei in euro negociata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *