Categorii
Intrebari de la cititori

Rog recomandari cartiere si dezvoltatori case in Iasi

Buna dimineata. Doresc sa cumpar o casa in Iasi, pretul sa fie maxim 85.000 €, e plin de anunturi pe site-urile gen olx, imobiliare, la jumate etc, problema e ca nu prea gasesti review-uri despre vanzatori / dezvoltatori.


As dori cateva recomandari de cartiere, dezvoltatori care construiesc case de calitate in Iasi, vreau sa o cumpar cu cash si sincer nu as vrea sa dau un pumm de bani si dupa jumatate de an sa ma trezesc cu surprize neplacute cauzate de foamea de bani a constructorului. Stiu ca multi dintre voi ar zice ca daca am banii cash de ce nu imi cumpar teren si nu imi construiesc eu una. E simplu, nu ma pricep deloc la constructii si nu am timp sa stau paznic pe santier dupa muncitori. Deci, aveti ceva recomandari de dezvoltatori, poate unde v-ati luat unii dintre voi si sunteti multumiti sau nu? Multumesc! O zi placuta!

Intrebare de la Teo, pe adresa redactiei: Rog recomandari cartiere si dezvoltatori case in Iasi.

Un răspuns la “Rog recomandari cartiere si dezvoltatori case in Iasi”

Buna ziua
Dl Teo eu va recomand sa va cumparati un teren unde va doriti casa in ce cartier va place dvs,sa discutati cu o firma de proiectare – avizare – autorizare – executare in vederea realizarii casei pe care o doriti si se rezolva problema.
In vederea unei colaborari va stam la dispozitie cu profesionalism.
Cu respect si stima,
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *