Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Sapa autonivelanta s-a crapat si s-a umflat parchetul


Buna ziua. Am facut curat intr-o camera de apartament, am turnat sapa peste care am turnat apoi sapa autonivelanta dupa care am pus parchet laminat. Mentionez ca ambele sape au avut timp de uscare. La 4 luni de la terminarea curateniei, parchetul s-a umflat si s-a deformat.


Am scos parchetul si spre surprinderea mea sapa autonivelanta era crapata si scoteam bucati din ea. Sapa a crapat numai in mijlocul camerei. Intrebarea mea este daca pot reconditiona sapa fara sa o scot sau fara a turna alta sapa.

Intrebare de la Bretean, pe adresa redactiei: Sapa autonivelanta s-a crapat si s-a umflat parchetul.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Artigiano Marmo in mai 13th, 2018

Buna ziua.Aceste situatii se întâlnesc atunci când lucrările de acest tip sunt realizate de personal necalificat in domeniu.SC ARTIGIANO MARMO SRL executa toate tipurile de finisaje.E mail.artigianoconstruct@gmail.com sau mob.0733355213.O zi buna.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii