Categorii
Intrebari de la cititori

Sugestii culori gresie si faianta baie si hol pentru continuitate

Buna ziua! In vara aceasta vreau sa-mi renovez apartamentul de 2 camere, semidecomandat, 46 mp. Apartamentul arata ca in pozele trimise pe adresa andrei[at]casadex.ro (vali pentru casadex).


Victoria, te rog sa ma ajuti cu un sfat in privinta schimbarilor pe care vreau sa le fac. Voi schimba usile interioare si cele de la camari cu usi de brad, vopsite in alb (sau doar lacuite, nu m-am hotarat inca), iar in baie vreau sa schimb gresia si faianta, in holul mic din fata baii schimb, la fel, gresia (din cauza ca nu cred ca se potriveste cu culoarea parchetului din sufragerie, dar si din cauza diferentei de nivel dintre cele doua materiale, gresie si parchet). Nu stiu ce culoare sa aleg pentru gresia si faianta din baie, pentru gresia din holul din fata baii si din holul de la intrare, astfel incat sa am continuitate si armonie in culori. Specific faptul ca baia este pe nord, iar intreg apartamentul este pe vest.
Ca sa iti faci o idee de ceea ce vreau, imi doresc ca apartamentul sa para spatios, primitor, cu gust, modern (am doi copii adolescenti). Bucataria mi-am mobilat-o singura, pornind de la culoarea gresiei, care era deja montata cand am cumparat apartamentul. Culoarea pentru mobila din sufragerie, dormitor si baie o voi alege dupa ce voi termina cu zugraveala, dar imi prind bine cateva sugestii si in acest sens.

Intrebare de la Vali, pe adresa redactiei: Sugestii culori gresie si faianta baie si hol pentru continuitate.

2 răspunsuri la “Sugestii culori gresie si faianta baie si hol pentru continuitate”

Vad ca nu primesc raspuns de la Victoria. Ii rog pe cei de la redactie sa publice fotografiile trimise pentru aceasta postare, poate ma ajuta altcineva.

Buna, Vali!

Ma aflu in deplasare si de aceea raspund mai greu in aceasta perioada. Cu imaginile de la tine inteleg ca colegii mei au intampinat probleme. Prin urmare, te rog sa le retrimiti, asigurandu-te ca au format .jpg sau .png, asa incat sa le fie usor sa le ataseze aici si eu sa le pot vizualiza.

Pana atunci insa, iti pot spune ca eu as alege gresia intr-o nuanta apropiata de cea a parchetului, cu mentiunea ca as evita sa aleg gresie ce imita parchetul / dusumeaua si as opta mai curand pentru niste placi tip travertin sau chiar din travertin.

Depinde insa mult ce nuante si culori iti plac. Pentru ca, de pilda, poti opta pentru un parchet in nuante de gri si bej (greige) si pentru o gresia gri cu tenta subtila mov, la fel de bine cum poti opta pentru un parchet in nuante de stejar si pentru o gresie in nuante calde de teracota.

Astept imaginile, ca sa ne fie mai usor sa comunicam.

Si inca o data, scuze ca raspund mai greu in aceats aperioada 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *