Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Tamplarie Kommerling, Rehau, Veka sau Salamander?


Buna ziua. Ma puteti ajuta va rog cu o informatie referitor la tamplaria Pvc? Care este diferenta dintre Kommerling, Rehau, Veka, Salamander? Nu stiu ce sa aleg pentru casa. Preturile sunt cam aceleasi +/- 10 %. Despre tamplaria cu aluminiu ce parere aveti? In Cluj-Napoca vreau. Multumesc. 0729993816.


Intrebare de la Anonim, pe adresa redactiei: Tamplarie Kommerling, Rehau, Veka sau Salamander?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Calin in mai 31st, 2018

Eu am pus veka de la qfort si sunt multumit. depinde si de feroneria si sticla folosita, precum si de tehnologia de fabricatie pentru ca si cea mai buna tamplarie poate fi stricata daca se taie si se lipeste prost.nu recomand sticla 4 anotimpuri deoarece iarna nu isi are rostul si problema este de izolare iarna mai mult. In plus, iluminarea este mai slaba. Mai bine sticla lowE sau superlowE de la qfort (eficienta termica ridicata si respectiv superridicata). Important este ca bagheta din interiorul geamurilor sa fie din plastic si nu aluminiu ca si la profilele vechi. Important este si ca sa se introduca argon, iar introducerea intre sticle sa fie conform tehnologiei, doerece altfel se pierde mai repede (oricum in timp se pierde, geamurile ar trebui reincarcate, dar asta nu indreptateste sa nu se introduca argon ca si la gemurile facute prin garaje de persone fizice care nu au dotarile unei fabriciTamplaria de aluminiu este rezistenta, dar mai slab izolatoare si mai scumpa, recomandata doar la usi de trafic intens.

Stefan 51 in mai 31st, 2018

buna ziua
pt timplarie cel mai bun material este lemnul stratificat,restul veti vedea mai tirziu sint tepe

Vali in mai 31st, 2018

Eu am pus salamander streamline 76 (7camere) +tripan 44(lowe-lowe-clar) in toata casa si sunt multumit. Am livingul su 3 camere toate la soare si nu se incalzeste camera. Conteaza grosimea primului si ultimului strat (carnea) cum sunt armate. Salamander vine cu armatura de 2mm daca nu ma insel. Sunt foarte grele si nu flambeaza.

Vasile in iunie 1st, 2018

Sa de stie Salamander este si singura la toata gama care are 3 bariere de rupere ,sunt altfel structurate fact care le face ca in timp garniturile care de uzeaza sa izoleze cel mai bine chiar daca se schimba garniturile.Da cele mai bine sunt de lemn stratificat dar nu costruite la noi aici ,stiu ce spun credetima

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii