Categorii
Intrebari de la cititori

Am facut o casa fara fundatie. Cum sa fac acoperisul?

Buna ziua. Am construit o casa fara a sapa fundatie, dar am pus umplutura de pamant si am facut placa de beton peste, am pus plasa de buzau si fier beton, am facut stalpi fiind legati direct in fundatie, peretii sunt facuti din BCA. Amprenta casei este de 60 mp3. Sunt 2 camere, o baie si bucataria si sufrageria sunt open space. Intrebarea mea este urmatoarea: care e solutia cea mai buna pentru acoperis, sa turnam placa de beton, de cati cm trebuie sa fie placa si cat fier trebuie bagat? Am putea turna cu elefantul sau sa facem acoperisul direct cu grinzi?


Intrebare de la Gabriel, pe adresa redactiei: Am facut o casa fara fundatie. Cum sa fac acoperisul?

2 răspunsuri la “Am facut o casa fara fundatie. Cum sa fac acoperisul?”

buna ziua.
Solutia este ca acoperisul sa fie facut din ferme zabrelite , pentru a realiza si plafonul in acelas timp si cu un consum de lemn cat mai mic , astfel eliminand cat mai mult incarcarea cu greutate.
Macar daca faceati pereti din lemn . Riscul era mai mic . veti fi obligati in timp sa faceti subzidiri la acea placa . office@constructii-caselemn.ro
Cu stima 0722235456

Nici nu vreau sa stiu cine v-a dat aprobare pentru asa proiect dar ganditi-va ca neavand fundatie si turnand placa de beton adaugati mult la greutatea casei si riscati sa se afunde sau crapa din lipsa fundatiei. In situatia actuala plafon cat mai usor din lemn ar fi indicat si sa va rugati sa nu se crape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *