Categorii
Intrebari de la cititori

Casa din lemn sau din caramida rezista mai mult?

Vin si eu cu o intrebare. Buna ziua. Ce constructie rezista mai mult in timp? O casa din lemn sau una din caramida / bca? O casa o faci o data in viata si te gandesti ca vrei sa le ramana copiilor, asadar ar fi bine sa o faci cum trebuie de la inceput si alegerea este una grea.


Auzim ca daca nu este lemnul bine uscat sau mai stiu si eu ce, la o casa de lemn pot aparea probleme repede. Sau ca trebuie tratata periodic la exterior. Pe de alta parte la un cutremur cea de caramida mi se pare mai sensibila. Ce ziceti deci? Ce casa alegem sa ne construim daca vrem sa reziste mai mult?

Intrebare de la Ligia, pe adresa redactiei: Casa din lemn sau din caramida rezista mai mult?

2 răspunsuri la “Casa din lemn sau din caramida rezista mai mult?”

Buna ziua d-na Ligia.
La toate intrebarile dvs noi va raspundem cu profesionalism daca o sa ne contactati telefonic. Daca nu aveti proiect, noi fiind o companie complexa, va putem ajuta de la: proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.
Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, etc…..
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Cu respect si stima,
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576 0787393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Buna ziua.
Daca sunty intretinute , ambele pot rezista la fel , diferenta o face costurile de intretinere . O varianta ar mai fi un mixt intre cele doua variante Eu renovez o casa din 1910 si aici lemnul s-a mentinut intact , inclusiv latii din tavan sunt intacti . Zidatia este la pamant . Va pot trimite poze .
Cu stima 0722235456
office@constructii-caselemn.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *