Categorii
Intrebari de la cititori

Cat costa o casa mica 80 m2 la cheie, la 40 km de Iasi?

Cat costa o casa mica 80 m2 la cheie intr-o comuna (Rebricea) la 40 km de Iasi. Casa sa fie din caramida. O bucatarie, un dormitor si baie. Vreau sa stiu pret exact.


Intrebare de la Norocelul, pe adresa redactiei: Cat costa o casa mica 80 m2 la cheie, la 40 km de Iasi?

Un răspuns la “Cat costa o casa mica 80 m2 la cheie, la 40 km de Iasi?”

Buna ziua Dle „Norocel” daca aflati pretul exact dupa descrierea facuta sa ma anuntati va rog frumos si pe mine, sau pe noi, m-ar ajuta foarte mult acea persoana ca nu ar mai trebui sa muncesc zilnic, dau un telefon si aflu raspunsul, e simplu.
Pentru o oferta de pret corecta si realista NOI Echipa C.E.B. trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele): plansa fundatie; plansa parter; plansa etaj/mansarda; plansa invelitoare; plansa sectiunea principala; plansa sectiunea secundara; nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului; nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului; specificati din ce se doreste a se realiza constructia: (lemn, caramida, bca, etc … ) etc iar noi in cel mai scurt timp o sa va realizam devizul-oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul cu privire la cererea dvs fie ca este vorba despre o constructie la rosu sau la cheie.
Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, si tot ce tine de realizarea unei constructii.
Efectuam lucrari in toata tara!!!
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *