Constructie casa zona Nord in Rm Valcea, 330 mp utili

Buna ziua, in toamna acestui an vreau sa dau drumul la constructia unei case in Rm Valcea zona Nord. Momentan se lucreaza la proiect dar vreau sa ma asigur cand o sa vina momentul sa fiu pregatit cu echipa de lucru si cu toate necesare. Casa e destul de mare. Subsol + parter + etaj (nemansardat).


Totalul o sa fie undeva la 330 m patrati utili. 100 demisol + 115 parter + 115 etaj. Cifrele sunt cu aproximatie. Poate sa fie 320 sau 340, repet proiectul final inca nu este gata, se lucreaza la el. Am doar primele schite. Vreau sa stiu pretul la ROSU cu materialele mele sau doar manopera. Si pretul la GRI cu materiale sau doar manopera. Pretul sa fie pe metru patrat. Astept oferte poate pentru o eventuala colaborare. Va multumesc.

Intrebare de la Stefan, pe adresa redactiei: Constructie casa zona Nord in Rm Valcea, 330 mp utili.


8 comentarii la “Constructie casa zona Nord in Rm Valcea, 330 mp utili”

 1. Buna ziua
  Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz.
  Va rugam sa ne trimiteti pe e-mail proiectul (plansele):plansa fundatie; plansa parter; plansa etaj/mansarda daca este cazul;plansa invelitoare;plansa sectiunea principala;plansa sectiunea secundara;plansa fatade; nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului; nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului;
  Asteptam cele solicitate pentru realizarea ofertei.
  „CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
  Efectuam lucrari in toata tara !!!
  Cu respect si stima,
  Echipa Casatamultvisata Empire Building
  Telefoane:
  0742 756576 0787 393503
  E-mail:
  casatamultvisata@yahoo.com
  office@casatamultvisata.ro
  ceb.office@yahoo.com

 2. Va multumesc pentru raspuns. In data ce o sa am proiectul complet o sa contactez toate firmele care o sa imi raspunda aici. Momentan dupa cum am precizat sunt la prima faza de proiect 2D, dupaia 3D etc. Doar vroiam sa stiu niste preturi dar nu prea se poate 🙂 sunt constient ca trebuie tot proiectul cap coada cu toate devizele si hartiile necesare. Va multumesc pentru atentia acordata si sper ca o sa colaborez cu o firma din toate care o sa imi scrie.

 3. Societate Comerciala garantam termenele de executie si calitate..
  Oferim garantie pt lucrarile prestate la cele mai bune preturi.
  Pretul pentru constructia la rosu sau cheie poate varia..
  Pt a putea face o oferta sunt necesare planurile constructiei si nr de tel a persoanei de contact
  Va multumim anticipat….
  1.Tel: 0762630117
  2.WhatApp: 0762630117
  3.Mail: dcfstilconstruct@yahoo.com
  Cu stima si respect echipa DCF…

 4. BUNA ZIUA
  Pt executie-costuri-renovari-proiectare , case-vile-pensiuni-apartamente-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale proprietarului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie in Rm Valcea si imprejurimi
  STIMA

 5. Buna ziua!
  Va rog sa ma contactati imediat ce aveti plansa cu detaliile de fundare, plansa demisol,parter si etaj si plansa de invelitoare pentru a va face o oferta cu un pret corect si realist.Mentionez ca avem nevoie si de detaliile tehnice de structuri si materialele folosite 7( caramida..BCA..tigla..tabla).
  Putem.sa va ajutam.si cu discounturile noastre la distribuitorii de materiale de constructii si de asemenea consultanta gratuita in privinta alegerii corecte din punct de vedere al raportului calitate/pret al materialelor folosite.
  Sunati-ne cu incredere la nr de tel 0743197940!

 6. buna ziua,
  doresc sa torn un radier cu plasa de armare, de dimensiunile 5,5 m x 12,5 m la grosimea de max 15 cm, in bujoreni de valcea.caut o echipa care sa decoperteze suprafata, sa compacteze un strat de piatra si sa faca cofragul apoi turnarea propriu-zisa a placii. doresc o oferta de pret.detalii la tel: 0733831884

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.