Categorii
Intrebari de la cititori

Estimare cost constructie cabana 100 mp, Hunedoara

Buna ziua. Vreau sa-mi estimati un cost pentru constructia unei cabane tip tabara care sa adaposteasca in jur de 15 invitati. Suprafata sa fie undeva la 100 de mp. Constructia va fi undeva in judetul Hunedoara. Doresc ca pretul pe mp sa contina transportul materialelor, cat si cabana la cheie. Cu stima.


Intrebare de la Anona1963, pe adresa redactiei: Estimare cost constructie cabana 100 mp, Hunedoara.

4 răspunsuri la “Estimare cost constructie cabana 100 mp, Hunedoara”

Buna ziua.
Dupa o descriere nu se poate realiza un deviz cu atata mai mult nu poti spune cat este mp de constructie. Cine spune un pret aproximativ sau la mp spune in speranta ca prinde lucrarea si „prosteste” beneficiarul. E foarte simpla ecuatia. Spune cat face lucrarea sau mp si el nici nu a vazut locatia investitiei dvs, la ce distanta trebuie sa transporte betonul si toate materialele, daca are acces la locatie cu masini mari, etc … etc… nu a vazut un proiect dar sa pronunta ca la targ. Noi nu putem sa va dam un pret la lucrare sau la mp dar putem si suntem in masura sa va oferim informatii corecte si profesionaliste si reale. Stim ca nu o sa va placa acest raspuns.

Cu respect si stima,
Echipa Casatamultvisata Empire Building

0742 756576

Mai palavrageala de deC E P constructiile se platesc la mp oriunde an lume am impresia ca iesti un carpaci…nu constructor… baiatule baga la cap oriunde an lume constructiile se platesc la mp nu se mai fac constructi pe ochi…normal ca pretul final tine si de cerintele clientului

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *