Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Hidrofor sau pompa pentru udat gradina?


Buna ziua. Ce imi recomandati pentru udat gradina? Ce sa aleg intre un hidrofor si o pompa de udat? Eventual daca aveti in curte sa imi ziceti de ce ati facut alegerea respectiva / cu ce udati voi? Multumesc.


Intrebare de la Alin, pe adresa redactiei: Hidrofor sau pompa pentru udat gradina?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Eugen in iunie 10th, 2018

Recomand pompa submersibila cu stocarea apei intr-un rezervor suprateran la inaltime (cca 3,5 – 4 m ) de 1000 l si apoi udarea gradinii cu instalatie prin picurare (are presiune suficienta ). Eu asa procedez si este f bine, am apa in permanenta stocata, nu ud cu apa direct scoasa din fintina , pompa o am in put de peste 5 ani si nu o scot nici iarna. Hidroforul este bun pentru apa curenta in casa :masina de spalat, boiller, WC, chivete, etc. Apoi , dar nu in ultimul rind este adincimea la care este pinza freatica. Sint niste chestiuni tehnice mai complexe cu scoaterea apei de la o adincime mai mare cu hidroforul fata de pompa submersibila care sta in permanenta in apa si poate refula apa pina la 100 m inaltime. Pentru mai multe considerente tehnice , cu placere ofer detalii.

Liviu in iunie 22nd, 2018

Buna ziua. As dori sa il contactez pe domnul Eugen. Am o problema similara cu cea ridicata de domnul Alin. Se poate obtine un telefon sau o adresa de e-mail? Multumesc anticipat! O zi buna, Liviu.

Eugen in iunie 22nd, 2018

ptr. Liviu,
0748 906 876

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii