Categorii
Intrebari de la cititori

Necesar metri liniari / numar dulapi casa lemn 200 mp

Buna ziua. Daca ma poate ajuta cineva si sa-mi spuna de cati metri liniari sau cate bucati de dulapi am nevoie pentru a construi o casa din lemn cu o suprafata construita din 193 mp reprezentand parter in sprafata de 100 mp iar mansarda de 73 mp restul fiind terase. Multumesc.


Intrebare de la Tatiana, pe adresa redactiei: Necesar metri liniari / numar dulapi casa lemn 200 mp.

3 răspunsuri la “Necesar metri liniari / numar dulapi casa lemn 200 mp”

Buna. Stimata dna Tatiana pt necesarul de material pt o constructie este nevoie de plansele constructiei. Cu stima Nelu

Buna ziua.
I-mi permit sa va spun ca deja abordati gresit ideea de a va face o casa de lemn . Ca rezultat , cele mai mari sanse le are ,un esec total . Vreti sa luati lemnul (asa cun considerati dv s-au va consiliaza cineva ) si apoi sa gasiti un constructor care sa puna in opera acel lemn .
Rezultatul va fi urmatorul . Nimeni nu va raspunde de nimic si nu va suporta financiar , numic . Dv sunteti singura care pierde . Veti cumpara lemn , bun s-au rau , il veti depozita , bine s-au rau , il veti usca intr-un uscator fara sa va garanteze nimeni ca acel lemn nu se va deforma ( lemnul fiind adus de dv )si in final ve-ti gasii un construtor care la fel nu va raspunde de calitate fara sa aiba materialul de calitate .
Si mai am o intrebare . Cum cumparati lemnul fara un DTE ?!!!.
De ce va spun toate astea ? Pentru a evita realizarea unei case de lemn , prost realizate si a aduce un prejudiciu moral , caselor de lemn si implicit producatorilor specializati .
Ce va spun eu acum ii spuneam si unui client al meu in 2011 (casa Campina din portofoliu de pe sitt-ul nostru )si care binenteles a trecut prin toate aceste faze prezise . Noroc ca am avut lemn sa il schimb .
Mergeti cu o firma specilizata si veti avea un pret /calitate corect ci bun .
Cu stima Ec mocanu 0722235456
office@constructii-caselemn.ro
Suntem din Campina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *