Oferte meseriasi pentru casa Constanta, constructie P + M

Buna ziua. Doresc sa incep constructia unei case prin septembrie 2018 in Constanta (autorizatia de constructie probabil o sa apara spre sfarsitul lui august 2018). Casa o sa fie P+M (81 m / 81m2 construiti) fara beci.


Parter = sufragerie 29 m, baie 5 m, bucatarie 13 m, vestibul 4 m, dormitor 11 m utili. Mansarda = 2 dormitoare cca 15 m fiecare, baie de 5 m, dressing de 5 m, hol de 11 + terasa partial acoperita de 15 m. Doresc oferte de meseriasi. Lasati adresa de email pentru documentatie (planuri etc).

Intrebare de la Alexandru, pe adresa redactiei: Oferte meseriasi pentru casa Constanta, constructie P + M.


4 comentarii la “Oferte meseriasi pentru casa Constanta, constructie P + M”

 1. Buna ziua.
  Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele): plansa fundatie; plansa parter; plansa etaj/mansarda; plansa invelitoare; plansa sectiunea principala; plansa sectiunea secundara; nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului; nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului; specificati din ce se doreste a se realiza constructia: (lemn, caramida, bca, etc … ) etc iar noi in cel mai scurt timp o sa va realizam devizul-oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul cu privire la cererea dvs fie ca este vorba despre o constructie la rosu sau la cheie.
  Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, si tot ce tine de realizarea unei constructii.
  Efectuam lucrari in toata tara!!!
  Echipa Casatamultvisata Empire Building
  Telefoane:
  0742 756576
  E-mail:
  casatamultvisata@yahoo.com
  office@casatamultvisata.ro
  ceb.office@yahoo.com

 2. Oferim garantie pt lucrarile prestate la cele mai bune preturi.

  Pt a putea face o oferta sunt necesare planurile constructiei si nr de tel a persoanei de contact

  1.Tel: 0762630117
  2.WhatApp: 0762630117
  3.Mail: dcfstilconstruct@yahoo.com
  Cu stima si respect echipa DCF…

 3. BUNA ZIUA
  Pt executie-costuri-renovari-proiectare , case-vile-pensiuni-apartamente-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale proprietarului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie
  STIMA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.