Categorii
Intrebari de la cititori

Planseu din beton armat sau lemn – avantaje / dezavantaje

Buna ziua. Ridic anul acesta o casa pe parter si nu stiu ce planseu sa fac la acoperis? Din beton armat sau lemn? Care ar fi dezavantajele planseului din beton armat? E adevarata varianta cu igrasia? Va multumesc.


Intrebare de la Sangraria, pe adresa redactiei: Planseu din beton armat sau lemn – avantaje / dezavantaje.

5 răspunsuri la “Planseu din beton armat sau lemn – avantaje / dezavantaje”

Buna ziua,
Recomandăm planșeul ceramic de la Wienerberger.
Oferim consultanta,proiectare si executie.

Cu stima,
RUBIK Consulting Construct
facebook:RUBIK Consulting Construct
Tel:079 935 5506

Buna ziua.
Daca acoperisul este mai plat si nu utilizati in totaitate podul, s-au deloc . solutia ce-a mai usoara este realizarea unui acoperis din ferme zabrelite .
Este ce-a mai putin cosstisitoare solutie . un alt avantaj al acestei solutii este ca acest sistem nu necesita sprijin pe pereti interiori , deci se pot face cat mai putini pereti de rezistenta , la interior , s-au deloc . Ne-avand pereti interiori , puteti remodela oricand , interiorul .
pentru mai multe detalii , ne puteti contacta .
Cu stima 0722235456
office@constructii-caselemn.ro

Bună seara! Intrebarea era avantaje si dezavantaje. Domnul sau domna astepta un raspuns, nu o recomandare. Din punct de vedere costuri, executie si rezistență în timp. De ce nu faceți o comparație planseu ceramic vs planseu beton?
Multumesc pentru întelegere şi o seară bună.

de lemn, barne, intre ele izolate cu vata, peste polistiren extrudat si peste scandura. sub barne lambriu, asa ca vata este intre lambriu si polistirenul extrudat, oferind o buna izolare, iar barnele ofera o rezistenta destul de buna pentru un pod. doar sa nu depozitati obiecte prea grele, gen WC+uri, cazi din fonta, etc. Betonul ofera o rezistenta superioara, nenecesara la poduri, dar nu izoleaza aproape deloc. Asa ca raportat la rezistenta si izolare, recomand lemnul. Beton doar intre etaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *