Buna ziua. Ridic anul acesta o casa pe parter si nu stiu ce planseu sa fac la acoperis? Din beton armat sau lemn? Care ar fi dezavantajele planseului din beton armat? E adevarata varianta cu igrasia? Va multumesc.
Intrebare de la Sangraria, pe adresa redactiei: Planseu din beton armat sau lemn – avantaje / dezavantaje.
5 răspunsuri la “Planseu din beton armat sau lemn – avantaje / dezavantaje”
Buna ziua,
Recomandăm planșeul ceramic de la Wienerberger.
Oferim consultanta,proiectare si executie.
Cu stima,
RUBIK Consulting Construct
facebook:RUBIK Consulting Construct
Tel:079 935 5506
Buna ziua.
Daca acoperisul este mai plat si nu utilizati in totaitate podul, s-au deloc . solutia ce-a mai usoara este realizarea unui acoperis din ferme zabrelite .
Este ce-a mai putin cosstisitoare solutie . un alt avantaj al acestei solutii este ca acest sistem nu necesita sprijin pe pereti interiori , deci se pot face cat mai putini pereti de rezistenta , la interior , s-au deloc . Ne-avand pereti interiori , puteti remodela oricand , interiorul .
pentru mai multe detalii , ne puteti contacta .
Cu stima 0722235456
office@constructii-caselemn.ro
Bună seara! Intrebarea era avantaje si dezavantaje. Domnul sau domna astepta un raspuns, nu o recomandare. Din punct de vedere costuri, executie si rezistență în timp. De ce nu faceți o comparație planseu ceramic vs planseu beton?
Multumesc pentru întelegere şi o seară bună.
de lemn, barne, intre ele izolate cu vata, peste polistiren extrudat si peste scandura. sub barne lambriu, asa ca vata este intre lambriu si polistirenul extrudat, oferind o buna izolare, iar barnele ofera o rezistenta destul de buna pentru un pod. doar sa nu depozitati obiecte prea grele, gen WC+uri, cazi din fonta, etc. Betonul ofera o rezistenta superioara, nenecesara la poduri, dar nu izoleaza aproape deloc. Asa ca raportat la rezistenta si izolare, recomand lemnul. Beton doar intre etaje.
betounul armat este si mai scump.