Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Recomandari modele tigla metalica buget mediu


Buna ziua, daca ma puteti ajuta cu un sfat, intentionez sa acopar casa cu tigla metalica. Ce producator imi recomandati si ce model? Stiu ca Lindab e nr 1 dar e si putin cam scumpa, eu m-am gandit la Bilka 0.5 mata (doar ca idee). Orice sfat, model este bine venit (cu argument ar fi si mai bine). Bugetul este unul mediu.


Intrebare de la Liviu, pe adresa redactiei: Recomandari modele tigla metalica buget mediu.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Chibiț in iunie 6th, 2018

Bună seara!
Bilka este ok. Modelul îl alegeți dumeavoastră. Pe lîngă tablă mai aveti nevoie si de accesorii (coame, pieptene, sistemul pluvial, etc). Pe lîngă aceastea mai trebuie si montate. Cautati vinzatori autorizati pentru cumparare, garantie si panotaj. Personal am Bilka balcanic de 0.5.
Cu stima si o seara buna!

vali in iunie 7th, 2018

Prețurile oscilează în funcție de comerciant. Eu am luat Metigla maro mată 0.5mm cu 270 stratul de zinc. Diferența de preț între Metigla si Bilka era mică (500ron la o factură de 8400ron) dar Bilka spunea că stratul de zinc este până la 270, pe când Metigla o garanta. Este ștanțat pe ea. Accesoriile sunt făcute tot de ei cu aceeași calitate.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii