Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Sa amplasez usile culisante sub grinda sau mai in interior?


Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti cum as punea sa integrez in peisaj grinda de pe tavan care imi taie holul. Precizez ca furtunul care se vede in imagine este de alimentare al masinii de spalat pe care intentionez sa o maschez cu usi culisante.


Intrebarea mea este daca usile culisante ar trebui sa le amplasaz sub grinda sau mai in interior? Daca le amplasez sub grinda, holul devine foarte mic, daca le amplasez mai in interior, trebuie sa le fac inalte de 2500. Ce ma sfatuiti? Multumesc!

Intrebare de la Corina, pe adresa redactiei: Sa amplasez usile culisante sub grinda sau mai in interior?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in iunie 7th, 2018

Buna, Corina!

Eu as opta categoric pentru usi glisante mai inalte, montate in spatele grinzii, in loc sa micsorez holul. E adevarat ca vei obtine niste usi destul de grele, insa daca vor fi montate corespunzator, te asigur ca nu vei avea probleme, mai cu seama ca exista usi glisante si cu inaltimea de 270 cm. In plus, iti recomand sa plachezi fronturile usilor respective cu oglinzi, pentru a mari vizual holul si pentru a-i spori gradul de luminozitate.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii