Categorii
Intrebari de la cititori

Sticla transparenta intre blat si corpurile suspendate peste tapet?

Salutare! Intentionez sa amenajez bucataria cu sticla transparenta intre blat si corpurile suspendate, pusa peste tapet colorat / cu model pe perete. M-am interesat la producatorii locali (Timisoara) si se poate prinde in suruburi. Aveti careva ceva similar? Exista riscul sa mucegaiasca peretele sub sticla de la umezeala? Care este experienta voastra, recomandati solutia? Multumesc frumos!


Intrebare de la Oana, pe adresa redactiei: Sticla transparenta intre blat si corpurile suspendate peste tapet?

2 răspunsuri la “Sticla transparenta intre blat si corpurile suspendate peste tapet?”

Nu am asa ceva, dar nu cred ca o sa fie o problema daca o sa folosesti o hota buna in timpul gatitului si o sa aerisesti bucataria ca sa nu se formeze aburi. Am vazut niste poze cu sticla securizata transparenta montata peste tapet si chiar arata foarte bine.

Nu stiu daca exista in Romania asa ceva, dar stiu ca am vazut intr-o emisiune din America ca sticla poate fi aplicata si cu ajutorul unor magneti foarte puternici placati cu rasini epoxidice (epoxy magnets) si care pot sustine greutate de pana la 200 kg ei avand dimensiuni reduse de maxim 10-12 cm si grosime de 2 cm. Nu stiu cum se fixeaza de sticla si respectiv de perete, dar ma gandesc ca solutia asta poate inlocui suruburile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *