Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa construiesc 2 vile in judetul Brasov, orasul Rasnov

Buna seara, vreau sa construiesc 2 vile in judetul Brasov, orasul Rasnov, regim inaltime P+3E, amprenta la sol 175 mp. M-ar intersa un pret pe manopera la rosu, acum sunt in faza de proiect, va fi gata cam la sfarsitul luni august si dupa as dori sa inceapa ridicarea casei. Vreau sa construiesc o casa in judetul Brasov p + m, parter 100 m2 si masarda 100 m2. M-ar intersa un pret pe manopera la rosu si cu materialele constructorului, acum sunt in faza de autorizare, va fi gata cam la sfarsitul lunii august si dupa as dori sa incep! Multumesc!


Intrebare de la LC Binal, pe adresa redactiei: Vreau sa construiesc 2 vile in judetul Brasov, orasul Rasnov.

6 răspunsuri la “Vreau sa construiesc 2 vile in judetul Brasov, orasul Rasnov”

Buna ziua,
Pret casa la rosu- manopera+materialele constructorului- 150euro/mp suprafata construita.
Pret casa la rosu – manopera+ materialele beneficiarului – 135euro/mp suprafata construita.
Pret manopera la rosu, 45 euro/mp.
Lucrarea se ve executa cu pretul rezultat din analiza complexitatii proiectului.
Cu stima. constructzece@gmail.com 0745315725

Buna ziua, avem rugamintea sa trimiteti planurile constructiei pe mail pentru a va prezenta oferta noastra de pret
constructiimircost@yahoo.com
Cu stima Mircea Costache tel 0743028684
O zi frumoasa va doresc.

Societate Comerciala garantam termenele de executie si calitate..
Oferim garantie pt lucrarile prestate la cele mai bune preturi.
Pretul pentru constructia la rosu sau cheie poate varia..
Pt a putea face o oferta sunt necesare planurile constructiei si nr de tel a persoanei de contact
Va multumim anticipat….
1.Tel: 0762630117
2.WhatApp: 0762630117
3.Mail: dcfstilconstruct@yahoo.com
Cu stima si respect echipa DCF…

Buna ziua, Daca doriti o colaborare serioasa ,va stam la dispozitie.
un pret il putem da dupa ce vedem proiectul si il analizam .
Noi va rugam sa ne contactati si putem discuta
cu mult respect 0745558307

Noaptea mintii in constructii !!!
Am discutat cu zeci de oameni interesatii sa isi construiasca o casa .
Prima intrebare cat costa o casa de n metri patrati , o intrebare stupida si proasta , pentru ca o casa nu se poate calcula la ochiometru , sau da vi se va da un pret de „agatat gasca”.
La raspunsul nostru ca o casa se poate calcula doar in baza PTE , in traducere pe intelesul tuturor Proiect Tehnic de Executie , majoritatea au raspuns ca nu suntem seriosi , cum nu stim cat face o casa ? ei bine cine va poate spune ca o casa costa X EUR , va prosteste pe fata .
Noi am o oferit intotdeauna o estimare la grii din experientele anterioare., dar doar pentru materiale , ceilalti uita sa va informeze despre costurile proiectului , taxele pentru autorizarea constructiei de la primarie , taxele de ISC ( inainte si dupa finalizare ) .
Sistemul acesta German va poate oferi o garantie a pretului materialelor de baza , ma refer la cofrajele de neopor care sunt baza viitoarei constructii , la care se adauga pretul fierului beton , pretul betonului si pretul manoperei.
Acest sistem nu este agreat de firme din cauza ca nu este loc de furaciune , in ce sens? Pai sa detaliem , Firma X sau echipa X isi plateste un muncitor cu un salariu mizer in baza faptului ca stie ca respectivii isi completeaza salariul din materialele dvs . Va dau un exemplu pentru 1 mc de mortar este necesar un anumit retetar in care componenta de baza este cimentul , puteti fi sigur ca reteta mortarului va fi diluata bine cu nisip si var , mult mai ieftin decat cimentul .
In sistemul acesta ce sa fure ? cofrajele vin calculate exact si daca ar vrea sa le ia nu au ce face cu ele , fierul beton vine in bare de 6m sau 12 m sau fasonat si iar nu au cum „ sa il produca „
Finisajele la o astfel de constructie iarasi nu sunt rentabile pt meseriasi , ce manopera sa iei doar la gletiera ? nu mai tencuiesti , nu mai indrepti peretii , nu mai pui izolatie , ce afacere este asta?
Lumea mai intreaba dar la gata? Cat costa ? da de unde sa stim noi ce finisaje va vrea beneficiarul ? ce gresie , faianta , parchet , aparataj electric .
Noi am estimat un pret la grii de aproximativ 185 EUR/mp2
construit la GRI ,izolatie direct din constructie echivalenta cu 40 cm de polistiren.Asta inseamna ca mai aveti de efectuat doar finisajele cu gletiera , adica adeziv , fibra , glet si vopsea pe interior , respectiv adeziv, fibra , structurata pe exterior .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *