Acte necesare pentru ridicare casa pe terenul socrilor?

Buna ziua, am o casa la tara, socrii au murit, ei nu au acte pe ea, iar fiul lor vrea sa faca o casa in gradina. Ne mai trebuie acte ceva de la primarie?


Intrebare de la Cristina, pe adresa redactiei: Acte necesare pentru ridicare casa pe terenul socrilor?


4 comentarii la “Acte necesare pentru ridicare casa pe terenul socrilor?”

 1. Buna ziua. Pentru o colaborare sau informatii, noi fiind o companie complexa, va putem ajuta de la: proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.
  Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, etc…..
  „CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
  Efectuam lucrari in toata tara !!!
  Cu respect si stima,
  Echipa Casatamultvisata Empire Building
  Telefoane:
  0742 756576 0787393503
  E-mail:
  casatamultvisata@yahoo.com
  office@casatamultvisata.ro
  ceb.office@yahoo.com

 2. vorbiti cu un arhitect care va face proiectul pentru casa si solicita autorizatia de urbanism si de constructie de la primarie. daca nu exista acte pe casa veche si daca nu va trebuie, demolati-o ca sa nu fie probleme ca s-a construit fara autorizatie. Daca ar exista acte, ar trebui si autorizatie de demolare. Daca doriti sa pastrati casa veche trebuie sa vedeti daca puteti sa o intabulati, dar veti avea nevoie de autorizatie de constructie, avize, ca si pt o casa noua. vorbiti prima data cu un arhitect, nu la primarie ca poate va amendeaza.

 3. Daca nu sunt acte pe teren nu te apuca sa investesti.Actele trebuie sa fie pe numele celui ce investeste altfel risti sa pierzi tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.