Categorii
Intrebari de la cititori

Ce culoare sa fac mobila unui living de apartament?

Buna ziua! Ce culoare as putea face mobila unui living de apartament, in conditiile in care canapeaua este gri inchis, parchetul maro inchis, iar usile sunt wenge? Exista vreo varianta? Ne-ar ajuta daca am schimba parchetul si am pune o nuanta deschisa (tonuri de gri)? Deasemenea ce covor si ce draperie s-ar potrivi? Multumesc frumos!


Intrebare de la Jeni, pe adresa redactiei: Ce culoare sa fac mobila unui living de apartament?

5 răspunsuri la “Ce culoare sa fac mobila unui living de apartament?”

Buna, Jeni!

Nu stiu daca e cazul sa schimbi parchetul (nu cred ca e bine sa faci acest lucru mai ales daca ai acelasi parchet si in celelalte incaperi ale casei). Poti lumina pardoseala si canapeaua in acelasi timp cu ajutorul unui covor alb, crem sau galben, de pilda. Dupa ce vei asterne covorul putin sub marginea canapelei vei scoate in evidenta atat pardoseala, cat si canapeaua, luminand totodata intregul decor.

In functie de nuanta covorului pe care vei decide sa-l achizitionezi vei putea alege si celelalte textile: pernutele decorative, draperia etc.

In ce priveste mobila, din nou, avand in vedere culoarea inchisa a pardoselii din living, cred ca cea mai buna alegere ar reprezenta-o o garnitura in nuante deschise, poate chiar alba. Te rog sa arunci o privire pe urmatorul articol, unde vei descoperi mai multe solutii de amenajare a interioarelor cu pardoseli inchise la culoare: https://www.casadex.ro/2014/11/pardoseli-de-culoare-inchisa-in-decorul-casei-cum-le-asortam/ Sper sa te ajute in luarea deciziilor finale.

Mulțumesc din suflet pentru răspuns
Așteptam cu sufletul la gura o părere din partea dumneavoastră.La covor deschis mă gândisem,însă eram în dubii cu mobila. Cu siguranță voi găsi toate elementele de decor potrivite.Am citit și numeroase articole pe site și am căpătat o viziune asupra modului de amenajare.Va pup cu drag! Seară minunata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *