Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cost manopera renovare apartament Bacau, 80 mp


Buna ziua, as dori sa stiu cat costa manopera renovarii unui apartament de 3 camere de 80 mp in localitatea Bacau. Mentionez faptul ca doresc sa pun pe hol / bucatarie / sufragerie doar cate un perete de rigips.


Baia trebuie renovata complet, de la gresie la obicte sanitare. Parchet schimbat in tot apartamentul (trebuie scos cel vechi), tapet pe pereti, mutarea masinii de spalat intr-un alt loc, ceea ce presupune si sistarea unei scurgeri, si creearea alteia (exact langa baie), montarea de piatra decorativa pe un perete de 12 mp, etc. Sunt cateva lucruri de facut, de aceea doream sa stiu cam cat m-ar costa o manopera in Bacau, si cam cat ar dura tot procesul doar pentru cele mentionate mai sus. Va multumesc pentru timpul acordat.

Intrebare de la Ovidiu, pe adresa redactiei: Cost manopera renovare apartament Bacau, 80 mp.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Dan in iulie 17th, 2018

Preturile le putem discuta la fata locului

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii