Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri turnare placa beton pentru terasa, 3×4.5 m?

Buna, as vrea sa torn o placa de beton in curte pentru a amenaja o terasa. Lungime 3 metri, latime 4,5 mertri si grosimea de 20 cm. Cat m-ar costa manopera si materialele? Multumesc.


Intrebare de la MB, pe adresa redactiei: Costuri turnare placa beton pentru terasa, 3×4.5 m?

5 răspunsuri la “Costuri turnare placa beton pentru terasa, 3×4.5 m?”

Buna seara
As dori daca se poate un pret pentru un acoperis la o casa tip saseasca situata in comuna Sinca Jud. Brasov acoperisul actual este din tigla si as vrea sa o pun tot pe aceasta daca se poate recupera sau tabla lindab cu urmatoarele dimensiuni
L- 10 M
I- 2,5 M
l- 5M
Va rog un pret pe mp.

Doresc sa torn o placa la beci, L = 6 m,l= 4 m grosime = 15 – 20 cm. Sunt necesare doua grinzi dreptunghiulare in sectiune cu latura mica jos (avand in vedere lungimea de 6 m). As dori un calcul de rezistenta facut de un specialist, cat si recomandari in realizarea acestei lucrari.
Multumesc.

Buna ziua,
Va rog daca se poate sa-mi spuneti un pret pentru turnarea unei placi de beton
5X7m, grosime 20 cm (necesita si armatura).
Ma intereseaza daca se poate pret manopera + pret materiale (in mare)

Multumesc

Buna ziua!
Vreau sa construiesc o terasa în curte. Va rog daca se poate sa-mi calculati un pret pentru turnarea unei placi de beton, pentru o terasa cu dimensiunea de 7 x 3.5 m, grosime 15 cm. Ma intereseaza daca se poate pret manopera + pret materiale (in mare), respectiv in cate zile se poate efectua lucrarea? Locuiesc in Bragadiru (Ilfov).
Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *